divendres, 30 d’octubre del 2009

Quatre equips volen seguir invictes a la DH Masculina

La tercera jornada de la Divisió d'Honor masculina arrenca demà dissabte al migdia amb la disputa del partit entre el CN Atlètic-Barceloneta i el CN Alcorcón Arena i el partit que enfrontarà al CE Mediterrani amb el CN Terrassa. L'equip mariner, líder per goal-average, vol seguir mantenint la tònica vencedora, mentre que l'Alcorcón Arena intentarà, com cada rival de l'Atlètic-Barceloneta, donar la campanada. Per la seva part, el Medi buscarà puntuar per tal de no distanciar-se massa de la zona capdavantera (actualment té només un punt) mentre que el Terrassa vol remuntar el vol encadenant una segona victòria.

També demà al migdia es disputa a Pamplona el partit entre el CD Waterpolo Navarra i el CN Martiánez.

Ja a les 5 de la tarda, el CN Sant Andreu s'enfrontarà a l'ADF Helios en un partit on els aragonesos volen donar una alegria a la seva afició i el Sant Andreu vol refer-se de la golejada patida la darrera setmana.

La jornada es tancarà amb dos partits a les 6 de la tarda. A Sabadell, el CN Sabadell i el CN Barcelona buscaran mantenir la imbatibilitat per tal de seguir al capdavant de la classificació. D'altra banda, el quart equip encara imbatut, el CN Mataró Quadis, visita la piscina del Real Canoe de Madrid.

DH Masculina - J3 - Dissabte 31 d'octubre
12.00 - CN Atlètic-Barceloneta vs CN Alcorcón Arena
12.00 - CE Mediterrani vs CN Terrassa
12.00 - CD Waterpolo Navarra vs CN Martiánez
17.00 - ADH Helios vs CN Sant Andreu
18.00 - CN Sabadell vs CN Barcelona
18.00 - Real Canoe NC vs CN Mataró Quadis

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada