diumenge, 18 d’octubre del 2009

Resultats apretats i sorpreses en la primera jornada

Amb el partit jugat a Madrid aquest migdia s'ha donat per tancada la primera jornada d'aquesta Divisió d'Honor masculina 09/10. El Real Canoe ha guanyat per la mínima (13-12) al CN Martiánez en un partit en que han començat dominant els canaris. Però els homes de Chava Gómez s'han espavilat ràpidament i han marxat al descans amb un 5-4 a favor. A partir d'aquí, cada gol de l'equip local era contestat per un gol canari fins arribar al definitiu 13-12.

La sorpresa de la jornada l'ha donat el CN Mataró Quadis, que ha vençut al CN Terrassa per 10 gols a 8. Sembla que el nou projecte de Dani Nart no acaba de rutllar, ja que ha perdut els tres partits oficials que ha jugat (Copa Catalunya contra el CN Barcelona, Supercopa contra l'Atlètic-Barceloneta i la primera jornada de lliga contra el Mataró Quadis). Al tercer quart l'equip maresmenc s'ha situat per davant amb una renda de tres gols, renda que no ha pogut ser contrarestada pel Terrassa i que suposa la primera victòria del Mataró.

Qui també ha estat a punt de donar la sorpresa és el Waterpolo Navarra de Manel Silvestre, que ha posat les coses molt i molt difícils al CN Barcelona. Al final, però, els de Toni Esteller s'han endut els 3 punts per un ajustat 7-8.

El vigent campió, l'Atlètic-Barceloneta, no ha tingut problemes per vèncer a la piscina del recent ascendit ADF Helios. L'equip mariner ha dominat tot el partit encara que a la mitja part s'ha arribat amb 4-5 al marcador, i s'ha acabat imposant per 4 gols a 14. Aquest resultat els permet situar-se, ja a la primera jornada, com a líders per goal-average.

El derbi barceloní entre el CE Mediterrani i el CN Sant Andreu ha acabat amb un empat a 7 gols, mentre que el CN Sabadell s'ha imposat per 15 gols a 10 al CN Alcorcón Arena en un partit igualat fins a la mitja part però on el Sabadell ha apretat fort al tercer quart per endur-se els tres punts.