dilluns, 26 d’octubre del 2009

Els equips de la Barceloneta, líders

Els dos equips del barri pescador de Barcelona són els líders un cop s'ha disputat el gran gruix de partits de la segona jornada de la divisió d'Honor masculina. Els dos equips barcelonins són els únics que han guanyat en totes dues jornades de lliga, però caldrà esperar a dimecres per veure si Sabadell i Mataró Quadis poden empatar-los a la classificació.

L'Atlètic-Barceloneta va apallissar al Real Canoe de Madrid per un contundent 23-5, amb 5 gols de John Mann i 5 més de Felipe Perrone. Per la seva banda, el CN Barcelona va guanyar per 11 gols a 8 al CE Mediterrani.

El CN Terrassa va sumar els seus primers tres punts al vèncer a casa al Waterpolo Navarra per 16 gols a 9 en un partit força igualat fins a la mitja part. El tercer parcial, de 6-3 pels egarencs, va ser gairebé definitiu en un partit que va significar el debut de Sergio Galindo com a àrbitre de categoria A.

L'altre partit de dissabte va ser el CN Alcorcón Arena - ADF Helios, que va acabar amb victòria local per 17 a 6 amb 5 gols d'Ivan Kucarov pels madrilenys.

La jornada es tancarà demà passat amb el CN Sant Andreu - CN Sabadell i el CN Martiánez - CN Mataró Quadis

DH Masculina - J2 - Classificació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (6 pts)
2.- CN Barcelona (6 pts)
3.- CN Sabadell (3 pts) *
4.- CN Mataró Quadis (3 pts) *
5.- Real Canoe NC (3 pts)
6.- CN Terrassa (3 pts)
7.- CN Alcorcón Arena (3 pts)
8.- CN Sant Andreu (1 pt) *
9.- CE Mediterrani (1 pt)
10.- CN Martiánez (0 pts) *
11.- CD WP Navarra (0 pts)
12.- ADF Helios (0 pts)

* un partit menys

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada