diumenge, 1 de novembre del 2009

Campanada del Canoe

El Real Canoe ha protagonitzat la sorpresa d'aquesta tercera jornada a la Divisió d'Honor masculina al vèncer a Madrid al Mataró Quadis per 7 gols a 4. Els maresmencs, que encara no havien perdut cap partit a la lliga i venien de quedar primers del seu grup de la Copa LEN, han començat dominant el marcador per 0-2 al primer quart, però l'equip de Chava Gómez ha capgirat el marcador, arribant a l'inici del darrer quart amb 4 gols a 3 a favor i anotant 3 gols més després de l'empat a 4 que havia assolit el Mataró Quadis. D'aquesta manera, el Real Canoe escala fins la tercera posició de la classificació.

Qui també ha aprofitat la derrota del Mataró Quadis és el CN Barcelona, que ha guanyat per 8 gols a 9 a un altre equip imbatut: el CN Sabadell. Els cenebistes han anat per davant durant tot el partit, assolint una aventatge màxima de 3 gols (1-4), però el Sabadell ha aconseguit empatar fins a tres vegades (a 6, a 7 i a 8). El Barcelona, per tant, comparteix el liderat amb l'Atlètic-Barceloneta.

Precisament l'Atlètic-Barceloneta ha protagonitzat una nova golejada. Aquesta vegada la víctima ha estat l'Alcorcón Arena i el resultat de 24 gols a 9.

Per la seva part, el CN Terrassa ha vençut a domicili al CE Mediterrani (9-17) i el CN Sant Andreu ha fet el mateix amb l'ADF Helios (7-16). El darrer partit de la jornada se l'ha endut el Waterpolo Navarra (13-8), que aconsegueix sumar els seus primers tres punts a costa d'un CN Martiánez que segueix amb zero punts.