dissabte, 10 d’octubre del 2009

Prèvia Supercopa d'Espanya


Com cada temporada, la Supercopa d'Espanya donarà el tret de sortida a la temporada a nivell estatal. Aquest any, encara que moltes veus apuntaven al retorn del waterpolo a la Piscina Sant Jordi de Barcelona, serà Terrassa qui acollirà aquesta competició.

En l'apartat masculí, el CN Atlètic-Barceloneta vol revalidar, per setena vegada, el títol de supercampió.L'equip mariner compta amb les incorporacions de Marc Roca, després de la seva cessió a Mataró, Albert Fandos, que torna després d'un any a Eindhoven; el nord-americà John Mann, el retorn del capità de la selecció australiana, Thomas Whalan i el jove jugador de L'Hospitalet Rubén de Lera.
El CN Terrassa, que opta al títol per segona vegada, ha fet, probablement, el fitxatge més comentat de l'estiu: Iván Pérez retorna de la seva aventura italiana per tal de jugar a Terrassa, ciutat on resideix des de fa anys. Diumenge, a les 12.30, veurem si el nou projecte de Dani Nart, que tant bé pinta des de fora, ja rutlla i és capaç d'aturar una ratxa més que centenària de partits sense perdre de l'Atlètic-Barceloneta.

La competició femenina veu la llum aquesta temporada. Per fi la RFEN ha decidit organitzar aquest torneig que, si bé és a principi de temporada, sempre ofereix un bon plat per a apaivagar les ganes de waterpolo. CN Sabadell i CE Mediterrani tornaran a enfronatar-se en un dels clàssics per excelència. Segons el que es va veure a Mataró, les de Sants no arriben en el seu millor moment, però a l'equip que va jugar a Mataró de ben segur que se li ha d'afegir alguna novetat d'última hora.
Per la seva part, el Sabadell està disposat a estendre el seu regnat en el waterpolo estatal una temporada més. A la ja potent plantilla de la temporada passada cal afegir les incorporacions de les germanes Espar, provinents precisament del Mediterrani; Helena Lloret, provinent del Mataró; l'holandesa Marjoleijn Binnekade i la campiona del món a Roma'09 Tanya Gandy.

Si teniu ganes de waterpolo ja ho sabeu. Diumenge, a les 11.00 Supercopa femenina, i a les 12.30 Supercopa masculina. No us ho perdeu!

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada