divendres, 30 d’octubre del 2009

Mataró - Medi, plat fort de la tercera jornada

La tercera jornada de Divisió d'Honor femenina ens té preparat un partit molt interessant. És el que enfrontarà, a les 19.00 de demà dissabte, al CN Mataró El Tot i al CE Mediterrani. Tots dos equips es mantenen encara invictes i lluitaran per endur-se els tres punts i seguir al capdavant de la classificació, amb permís d'Alcorcón Arena i Sabadell Astralpool, els dos altres equips imbatuts.

Precisament serà l'Alcorcón Arena l'encarregat d'obrir la jornada al visitar, a les 12.45, la piscina d'un CN Montjuïc que vol els punts per assolir la part alta de la classificació.

El CN Sabadell Astralpool, l'actual líder per goal-average, rep a casa seva al CN Sant Andreu, mentre que el CN Sant Feliu mirarà d'aconseguir puntuar per tal de fugir de la darrera posició en un partit on rebrà al Cablescom Zaragoza.

Qui també vol els primers punts són els dos equips recent ascendits. Tots dos ho tindran una mica més fàcil, ja que ambdós conjunts juguen a casa. El CN Vallirana ho farà davant el CN Moscardó, mentre que el Dos Hermanas Emasesa rebrà al CN La Latina.

DH Femenina - J3 - Dissabte 31 d'octubre
12.45 - CN Montjuïc vs CN Alcorcón Arena
13.30 - CN Sabadell Astralpool vs CN Sant Andreu
17.30 - CN Sant Feliu vs Cablescom EWZ
18.30 - CN Vallirana vs CN Moscardó
18.30 - CW Dos Hermanas Emasesa vs CN La Latina
19.00 - CN Mataró El Tot vs CE Mediterrani

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada