dimarts, 6 d’octubre del 2009

Patricia del Soto ja té un altre títol

La quarta edició de la Supercopa d'Europa femenina ja té campió. La final, disputada diumenge a Atenes entre les campiones europees del Vouliagmeni i les campiones de la Copa LEN, les russes de l'Shturm 2002 Chehov, es va decantar cap a l'equip de la portera catalana per 11 gols a 6. És la primera vegada que un equip grec guanya aquest títol i el Vouliagmeni es converteix en el primer equip que ha guanyat les tres competicions organitzades per la LEN (Copa LEN 02/03, Copa d'Europa 08/09 i Supercopa 09/10).

L'equip rus va avançar-se al marcador al primer parcial, que va finalitzar mb 1-3 al marcador. Però la reacció de l'equip grec va ser espectacular, deixant a les russes sense marcar durant més de 17 minuts, fet que va capgirar el marcador fins al 8-3 del final del tercer quart. La màxima golejadora del partit va ser la internacional grega Antigoni Roumpesi, autora de 4 gols.

Vouliagmeni NC: Patricia del Soto, Christina Tsoukala, Antiopi Melidoni, Markella Pantelidi, Liosi Kyriaki (2), Evangelia Moraitidou (1), Alexandra Asimaki (2), Antigoni Roumpesi (4), Angeliki Gerolimou (2), Asimina Tsigarida, Kostantina Kouteli, Georgia Lara i Eleni Kouvdou. E: Alexia Kammenou.

Shturm 2002 Chehov: Marina Akobiya, Natalia Ryzhova-Alenicheva (1), Yulia Gaufler, Ekaterina Zubacheva (2), Alena Vilegzhanina (1), Olga Shishova, Ekaterina Tankeeva (1), Polina Grishenko, Ektareina Kuznetsova, Anna Stavchenko, Evgenia Ivanova (1), Vera Andryukova i Tatyana Yakhina. E: Dimitri Gorshkov

Àrbitres: Gómez (ITA) i Koganov (AZE)

Parcials: 1-3, 3-0, 4-0, 3-3