diumenge, 11 d’octubre del 2009

Final Copa Catalunya Segona Divisió

El CN Manresa s'ha proclamat vencedor de la Copa Catalunya de Segona Divisió al guanyar a la final al CN Olot per 10 a 6 en un partit disputat a la capital del Bages. L'equip local ha començat molt fort, anotant sis gols consecutius en els primers minuts, distància que els visitants no han pogut retallar i que al final ha estat decisiva. Amb 8-2 s'arribava a la mitja part del partit i tot semblava estar gairebé decidit. Però una exclusió per brutalitat del jugador local Carles Sanz ha pogut donar ales als garrotxins, tot i qu eno han sabut aprofitar els 4 minuts de superioritat i el parcial ha acabat amb 9-3 al marcador. L'Olot tan sols ha pogur retallar d'un gol la distància al vèncer el darrer parcial, on Timblau ha donat minuts a la banqueta manresana.

CN Manresa Deyse: R. González, O. Rey (3), N. Korsgaden (1), C. Sanz (2), J. Nogueras, E. Corrons (3), E. Ferrer, E. Cortez, C. Talavera, M. Bisbal (1), A. Iranzo, A. Izquierdo y I. Prieto.

CN Olot: G. Martín, A. Sanchís, J. Albella, F. Raviña, A. Hinojosa, M. Reixach (1), J. Busquets, J. Plana (2), Soy, J. Ibern, M. Bach (1), J.L. Albella (2).
Àrbitres: F.Sànchez i D.Sanfeliu
Parcials: 6-2, 2-1, 1-1, 1-2.

Per la seva part, el partit pel tercer i quart lloc de la Copa Catalunya de Primera Divisió se l'ha endut la UE Horta, que ha vençut a la piscina de L'Hospitalet per 8 gols a 10 en un partit que s'ha resolt a la pròrroga després de que els 32 minuts reglamentaris acabessin amb empat a 8 al marcador (2-2, 1-3, 2-3, 3-0, 0-2).