dijous, 8 d’octubre del 2009

Primera fase Eurolliga masculina

Entre avui dijous 8 d'octubre i diumenge 11 d'octubre es jugarà la primera fase de l'Eurolliga masculina en 4 seus diferents. En aquesta primera fase hi prenen part els campions de les lligues menys potents del continent, així com els segons classificats de lligues més potents. Tan sols un equip català participarà enguany en aquesta competició. L'Atlètic-Barceloneta vol, per fi, assolir el seu primer títol europeu. El camí pels mariners, però, no començarà fins la segona fase.


El grup A el composen el Sintez Kazan rus, l'Olympique Nice francès, el LSTW Lodz polonès i l'equip amfitrió: el VK Šibenik croat. Croats i russos són els màxims favorits per a passar a la següent ronda.
Al grup B han quedat enquadrats el Honved Budapest, l'ASC Duisburg alemany, el WC Tirol austríac i, com equip amfitrió, el CN Marseille francès. Honved i Marseille es jugaran les dues primeres places.
La capital alemanya serà la seu del grup C, amb l'Spandau 04 de Berlín, el Brixia Brescia italià, el Rabotnicki Skpoje de Macedònia, el Frigoconti Oradea romanès i el representant eslovè Koper Rokava. L'equip local, el Brescia i, qui sap, eslovens i romanesos són els favorits.
Pel que fa al grup D, amb seu a la localitat de Košice (Eslovàquia), comptarà amb el Vouliagmeni grec, el Portinado portuguès, el VC Niš serbi, els turcs del Galatasaray d'Istambul i l'equip amfitrió, el Hornets Košice. Serbis i grecs lluitaran per estar al capdavant d'aquest grup.


Anirem penjant els resultats a mesura que es vagin finalitzant els partits.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada