diumenge, 11 d’octubre del 2009

CN Sabadell, primer campió de Supercopa

El CN Sabadell s'ha proclamat aquest matí campió de la primera edició de la Supercopa d'Espanya en categoria femenina a l'imposr-se per 8 gols a 5 al CE Mediterrani en un partit disputat aquest matí a Terrassa. La igualtat ha estat la tònica general del primer quart, que ha finalitzat amb un empat a 1 al marcador i no ha estat fins a la meitat del segon quart que el Sabadell s'ha distanciat una mica (4-2) tot i que Anna Pardo ha escurçat distàncies abans d'arribar al descans. A partir d'aquí, el Sabadell ha anat augmentant la seva superioritat en el marcador (3-2 i 1-0 en els dos darrers parcials) fins al final del partit. Ja al darrer quart, el Mediterrani ha desaprofitat dues clares oportunitats d'escurçar distàncies en el marcador a l'errar Jennifer Pareja i Anna Pardo dos llançaments des del punt de penal. La màxima anotadora del partit ha estat la nord-americana del CN Sabadell, Tanya Gandy

CN Sabadell: Eli Gazulla, Mati Ortiz, Helena Lloret (1), Noeki Klein (1), Laura Vizcaíno, Tanya Gandy (3), Clara Espar, Maica García, Lidia Escoda, Marjoleen Binnekade, Olga Doménech,(1) Cristina López (2) i Anni Espar. E: Nani Guiu

CE Mediterrani: Laura Ester, Antonia Solanaki, Cristina Pardo, Meritxell Pérez, Sara Torres, Jennifer Pareja (1), Gemma Casasayas, Anna Pardo (2), Marian Díaz (2), Ona Meseguer, Raquel Cercadillo, Desirée Fajardo, y Cristina Pérez.E: Pepe Alcázar
Àrbitres: David Piñero i Ernest Iñesta.
Parcials: 1-1, 3-2, 3-2, 1-0