divendres, 20 de novembre del 2009

Alcorcón i Sabadell Astralpool es veuran les cares demà dissabte

Un dels grans partits de la temporada waterpolística es veurà demà a Alcorcón. Els dos equips capdavanters i invictes de la taula s'enfrontaran demà a la sisena jornada de la Divisió d'Honor femenina. CN Alcorcón i CN Sabadell Astralpool volen 3 punts per quedar-se líders en solitari després de la derrota, la setmana passada, del CE Mediterrani davant el Sabadell Astralpool.

Precisament el CE Mediterrani serà qui obrirà la jornada al rebre a les 12.45 al CN Sant Andreu en el derbi barceloní de la jornada. Les de Pepe Alcázar volen oblidar quan abans millor la derrota de la setmana passada a Sabadell i seguir a les posicions capdavanteres de la classificació.

Qui tampoc vol allunyar-se de les posicions davanteres són el CN La Latina i el CN Mataró El Tot, que s'enfrontaran a Madrid per la quarta plaça en l'altre gran partit de la jornada.

La jornada es tancarà amb la visita del Dos Hermanas Emasesa a la piscina del CN Moscardó, la del CN Vallirana al Parque de Bomberos del Cablescom i el duel català entre el CN Sant Feliu i el CN Montjuïc.

Cal afegir que les jugadores del CW Dos Hermanas Emasesa aprofitaran el viatge a Madrid per avançar el partit corresponent a la desena jornada contra el CN Alcorcón a diumenge.

DH Femenina - J6 - Dissabte 21 de novembre
12.45 - CE Mediterrani vs CN Sant Andreu
13.00 - CN Alcorcón vs CN Sabadell Astralpool
16.00 - CN La Latina vs CN Mataró El Tot
16.30 - CN Moscardó vs CW Dos Hermanas Emasesa
17.00 - Cablescom EWZ vs CN Vallirana
17.30 - CN Sant Feliu vs CN Montjuïc

J10 - Diumenge 22 de novembre
12.00 - CN Alcorcón vs CW Dos Hermanas Emasesa

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada