dijous, 12 de novembre del 2009

El Mataró Quadis es col·loca tercer

El CN Mataró Quadis es va imposar ahir a la tarda al Waterpolo Navarra en el partit corresponent de la quarta jornada, i que s'havia aplaçat per la Copa LEN, per 16 gols a 7. D'aquesta manera, els del Maresme es col·loquen en tercera posició de la classificació a 3 punts dels colíders. En tot moment els de casa van anar per davant en el marcador, tal i com ho demostra el primer parcial de 3 gols a 0. A la mitja part el partit ja estava gairebé sentenciat, ja que el Mataró Quadis dominava clarament per 10 a 4. Els 16 darrers minuts van ser un pur tràmit, i més quan el marcador encara es va ampliar més pocs instants després d'iniciar-se el tercer quart amb dos gols més del Mataró Quadis.

CN Mataró Quadis (16): Jordi Fernández, Víctor Fernández, Fran Sánchez (1), Nick O'Halloran (5), Romain Blary (1), Josep Picas, Pei Garcia (2), Pau Bach, Àlex Codina (1), Jordi Garcia, Fran Fernández (5), Wiwo Gerritse (1) i Mario Lloret. E: Ernest Gil. Superioritats: 6/8 (75,00%). Penals: 0/0.

CD Waterpolo Navarra (7): Luke Quinlivan, Aritz Zamarbide, Alberto Munárriz, Asier Esteban, Jaime Arriazu (2), Javier Zabalza, Andrej Janicek (1), Mikel Artola, Juraj Sakac, Julen Artola (1), Julián García, Iñaki Zabalza i Yuri Biart (3). E: Manel Silvestre. Superioritats: 3/10 (30,00%). Penals: 1/2 (50,00%)

Àrbitres: Dani Sanfeliu i Dario Trojan
Parcials: 3-0, 7-3, 3-2, 3-1

Recordem que la quarta jornada es tanca avui amb el derbi entre el CN Terrassa i el CN Sabadell