dimecres, 18 de novembre del 2009

Derrota d'Espanya a la Lliga Mundial

La Lliga Mundial masculina va començar ahir amb la disputa de la primera jornada dels grups europeus. La selecció espanyola viatjava a Oradea per enfrontar-se a Romania i va perdre per 9 gols a 7. Els vigents subcampions del món van començar el partit força malament i a la mitja part perdien per 5 gols a 2. Aquesta distància encara es va veure ampliada per un gol més (6-2) a l'inici del tercer període. Els de Rafa Aguilar van posar-se les piles per tal de remuntar però ja era massa tard. El 2-4 del darrer parcial no va ser suficient per tal de capgirar el marcador, encara que Espanya es va col·locar només un gol per sota (8-7) als darrers minuts de partit.

Romania (9): Dragos Stoenescu, Cosmin Radu (2), Tiberiu Negrean (1), Nicolae Diaconu (2), Andrei Iosep (3), Andrei Busila, Mihnea Chioveanu, Alexandru Matei, Dimitri Goanta, Ramiro Georgescu (1), Alexandru Ghiban, Kalman Kadar i Mihai Dragusin. E: Istvan Kovacs

Espanya (7): Iñaki Aguilar, Mario García, David Martín, Joel Esteller, Guillermo Molina (2), Marc Minguell (1), Iván Gallego, Albert Español, Xavi Vallès (1), Felipe Perrone (1), Blai Mallarach (1), Xavi Garcia (1) i Dani L.Pinedo. E: Rafa Aguilar.

Àrbitres: Ulrich Spiegel (GER) i Mladen Rak (CRO)
Parcials: 2-1, 3-1, 2-1, 2-4.

La resta de resultats són aquests:

GRUP A
Itàlia 8 - 5 Alemanya
França 8 - 12 Montenegro

GRUP B
Macedònia 7 - 9 Croàcia
Rússia 9 - 6 Grècia

GRUP C
Romania 9 - 7 Espanya
Sèrbia 19 - 5 Turquia

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada