dissabte, 21 de novembre del 2009

El Terrassa aconsegueix la proesa de la jornada: derrotar l'Atlètic-Barceloneta

Els darrers 133 partits del CN Atlètic-Barceloneta en competicions nacionals han acabat, pràcticament tots, amb el mateix signe: victòria marinera. Però avui el CN Terrassa ha aconseguit el que feia 4 anys que cap equip aconseguia: sumar els tres punts. De ben segur que tots i cadascun dels membres de l'equip egarenc recordarà aquest dia. El dia en que van tombar el dominador dels darrers quatre anys. Si bé els de Dani Nart van començar la temporada amb dubtes, patint tres derrotes consecutives en tres competicions diferents (Copa Catalunya, Supercopa i Lliga) avui han donat un cop de puny sobre la taula i han presentat una ferma candidatura als dos títols que encara s'han de jugar (Lliga i Copa del Rei).
El partit ha començat amb una alternativa constant al marcador, amb diferències d'un gol per sobre o per sota fins a mitjans del tercer període, on els locals han pres una avantatge de tres gols (9-6 i 10-7) que han mantingut a l'inici del darrer període (11-8). Els de Santi Fernández, tot i apretar al final del partit, no han pogut recuperar aquesta distància i el marcador final ha estat d'11 gols a 10 a favor del Terrassa. Svilen Piralkov i Iván Pérez per part egarenca i Thomas Whalan i Felipe Perrone per part marinera han estat, amb tres gols cadascun, els màxims anotadors del partit.
Segons Dani Nart, en declaracions a Catalunya Ràdio "estic acostumat a ser jo qui feliciti Santi Fernández, avui ha estat estrany" i, segons ells, la clau per vèncer l'Atlètic-Barceloneta és "jugar amb tranquilitat i sense pressió".

Qui també està d'enhorabona són els jugadors de l'ADF Helios, que han aconseguit la seva primera victòria a Divisió d'Honor al vèncer a Puerto de la Cruz al CN Martiánez per 6 gols a 7, amb quatre gols d'Álvaro Garcia per part aragonesa. Els canaris són, amb aquest resultat, el nou cuer de la classificació.

La jornada també ens ha deixat altres marcadors interessants, com la golejada del CN Sabadell contra el CN Mataró Quadis (4-10) en un partit on els visitants han dominat en tot moment. D'aquesta manera, el Sabadell s'acosta al trio capdavanter i el Mataró Quadis perd l'oportunitat d'empatar amb els colíders.

També el CE Mediterrani ha sumat tres punts molt valuosos al vèncer a la piscina del Waterpolo Navarra per 4-9 en un partit que ja guanyava per 1-5 a la mitja part. D'aquesta manera el Medi puja fins la vuitena posició i deixa al Navarra a la desena.

Qui ha patit per tal de sumar els tres punts ha estat el CN Barcelona, que ha vençut per 9 gols a 8 al CN Alcorcón Arena. El darrer partit de la jornada ens ha deixat la victòria del Real Canoe per 13 gols a 10 contra el CN Sant Andreu.

DH Masculina - J6
CN Mataró Quadis 4 - 10 CN Sabadell
CN Barcelona 9 - 8 CN Alcorcón Arena
CN Terrassa 11 - 10 CN Atlètic-Barceloneta
CN Martiánez 6 - 7 ADF Helios
Real Canoe NC 13 - 10 CN Sant Andreu
CD Waterpolo Navarra 4 - 9 CE Mediterrani

Classificació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (15 pts)
2.- CN Terrassa (15 pts)
3.- CN Barcelona (15 pts)
4.- CN Sabadell (12 pts)
5.- CN Mataró Quadis (12 pts)
6.- Real Canoe NC (10 pts)
7.- CN Alcorcón Arena (9 pts)
8.- CE Mediterrani (4 pts)
9.- CN Sant Andreu (4 pts)
10.- CD Waterpolo Navarra (4 pts)
11.- ADF Helios (3 pts)
12.- CN Martiánez (3 pts)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada