dissabte, 7 de novembre del 2009

Dos derbis a la DH masculina

La quarta jornada de la Divisió d'Honor masculina ens deixa dos interessantíssims derbis. El primer derbi serà també el primer partit de la jornada i enfrontarà als dos equips madrilenys. El Real Canoe visitarà la piscina del CN Alcorcón Arena disposat a seguir sumant per tal de conservar la tercera plaça de la classificfació. Una victòria local allunyaria l'equip d'Alcorcón de la zona baixa de la classificació.

L'altre derbi el viurem el proper dijous 12. El derbi del Vallès s'ha aplaçat fins dijous a causa de la Copa Len. El CN Sabadell es troba en aquests moments a Montenegro en busca d'una plaça per als vuitens de final de la competició. Tots dos equips lluitaran pels tres punts a la piscina del CN Terrassa. Tres punts que els acostarien a la zona alta i que desfarien l'empat actual a la classificació (6è i 5è respectivament amb 6 punts).

Pel que fa als colíders de la competició no s'hauran de moure de Barcelona. El CN Barcelona rep al cuer, l'ADF Helios, mentre que el CN Atlètic-Barceloneta visita la piscina del CN Sant Andreu. Tancaran la jornada la visita del CE Mediterrani a la piscina del CN Martiánez i l'enfrontament entre el CN Mataró Quadis i el Waterpolo Navarra aplaçat per dimecres també a causa de la Copa LEN.


DH Masculina - J4 - Dissabte 7 de novembre
12.30 - CN Alcorcón Arena vs Real Canoe NC
13.00 - CN Barcelona vs ADF Helios
19.00 - CN Martiánez vs CE Mediterrani
19.15 - CN Sant Andreu vs CN Atlètic-Barceloneta


Dimecres 11 de novembre
16.00 - CN Mataró Quadis vs CD Waterpolo Navarra

Dijous 12 de novembre
20.45 - CN Terrassa vs CN Sabadell

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada