dissabte, 7 de novembre del 2009

Primera victòria pel Dos Hermanas Emasesa

Les jugadores del CW Dos Hermanas Emasesa acaben d'escriure els seus noms a la història d'aquest club andalús. Aquesta tarda, a la piscina Pere Serrat del barri de Sant Andreu de Barcelona, les noies de Javi Cortés han aconseguit no només puntuar per primera vegada a la màxima categoria del waterpolo femení si no que ho han fet amb una victòria davant les andreuenques per 10 gols a 12. Tot i que ben aviat les sevillanes s'han posat per davant al marcador arribant a una màxima diferència de 4 gols (3-7) l'equip barceloní ha anat retallant distàncies fins a empatar a 9 gols al darrer quart. De tota manera, les visitants s'han refet i han anotat dos gols més abans de finalitzar el partit per endur-se els seus primers punts cap a Sevilla.

Pel que fa als tres equips invictes de la categoria res varia. Tots tres han vençut amb comoditat els seus partits i segueixen al capdavant de la classificació amb 12 punts de 12 possibles. El CE Mediterrani ha protagonitzat la golejada de la jornada al vèncer per 31 gols a 4 al CN Vallirana, amb 11 gols de Jennifer Pareja. El CN Alcorcón ha vençut per 13-4 al CN Mataró El Tot, que es despenja del grup capdavanter i perd per segona setmana consecutiva. El líder, el CN Sabadell Astralpool, també ha golejat, aquesta vegada al CN Moscardó, per 3 a 22.

Els altres resultats de la jornada ens deixen dues derrotes catalanes fora de Catalunya. El CN Montjuïc ha perdut per 10 a 8 a Saragossa i el CN Sant Feliu per 16 gols a 4 contra el CN La Latina amb tots 4 gols santfeliuencs de Queralt Ordi.

DH Femenina - J4
CE Mediterrani 31 - 4 CN Vallirana
CN Alcorcón 13 - 4 CN Mataró El Tot
CN La Latina 16 - 4 CN Sant Feliu
CN Moscardó 3 - 22 CN Sabadell Astralpool
Cablescom EWZ 10 - 8 CN Montjuïc
CN Sant Andreu 10 - 12 CW Dos Hermanas Emasesa

Classificació
1.- CN Sabadell Astralpool (12 pts)
2.- CE Mediterrani (12 pts)
3.- CN Alcorcón (12 pts)
4.- CN La Latina (9 pts)
5.- Cablescom EWZ (9 pts)
6.- CN Mataró El Tot (6 pts)
7.- CW Dos Hermanas Emasesa (3 pts)
8.- CN Montjuïc (3 pts)
9.- CN Moscardó (3 pts)
10.- CN Sant Andreu (3 pts)
11.- CN Sant Feliun (0 pts)
12.- CN Vallirana (0 pts)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada