dijous, 25 d’abril del 2013

Atlètic-Barceloneta i Sabadell, a semis. El CNB fora

Tres de les quatre sèries de quarts de final del play-off pel títol de la Divisió d'Honor masculina van resoldre's ahir: Atlètic-Barceloneta i Sabadell seran a semis mentre que el CNB tornava a caure a la pròrroga. Terrassa i Mediterrani hauran de jugar el tercer partit.

CNB i Canoe Isostar han ofert una gran sèrie de quarts, decantada finalment pels madrilenys // Foto: realcanoe.es

Per la via ràpida han resolt la seva eliminatòria de quarts de final els dos primers classificats de la lliga regular. L'Atlètic-Barceloneta es desfeia ahir al vespre del Mataró Quadis per un contundent 17-5 en un partit sense història on Felipe Perrone, amb 4 gols, va ser el màxim anotador. El rival dels mariners a semifinals serà el Real Canoe Isostar madrileny que es va tornar a imposar al Barcelona. Tal i com va passar dissabte a Madrid, Canoe i CNB van necessitar la pròrroga per a determinar el vencedor del partit i, com a Madrid, va ser el Canoe qui es va endur el punt. Al final dels 32 minuts el marcador era de 8-8 i el Canoe Isostar va fer el novè gol a la primera part de la pròrroga. Atlètic-Barceloneta i Canoe Isostar reeditaran la final de Copa en aquesta sèrie de semifinals

També seran a semifinals els jugadors del Sabadell, que es van imposar per 11-8 al Navarra, resolent l'eliminatòria per 2-0. El seu rival sortirà del tercer enfrontament entre Terrassa i Mediterrani. I es que ahir el Mediterrani va igualar a un l'eliminatòria després de guanyar per un ajustat 8-9 a la piscina del Terrassa gràcies a un darrer parcial d'1-3 que capgirava el marcador i forçava el tercer partit. Aquest tercer partit es disputarà dissabte a les 6 de la tarda a la piscina del Terrassa.