dimecres, 3 d’abril del 2013

Les juvenils catalanes passen per sobre de Gran Bretanya

La selecció catalana juvenil femenina ha golejat aquesta tarda a Mataró a la selecció de Gran Bretanya per 29-3.

La selecció catalana juvenil ha guanyat 29-3 a Gran Bretanya // twitter.com/nanplana1

Una grada força plena rebia a Mataró a la selecció catalana juvenil femenina. El rival, una fluixa selecció britànica, ha permès a la seleccionadora, Yurema Sabio, donar minuts a totes les jugadores. Amb un bloc format, en gran part, per jugadores del Mediterrani, la selecció ha anat de cara a l'atac des del primer minut. El primer gol del partit ha estat obra de la jugadora del Rubí Amanda Triviño i a partir d'aquí les catalanes no s'han cansat d'anotar. De fet, exceptuant Hana Vilanova, totes les jugadores de camp han aconseguit almenys un gol, essent Clara Cambray (que jugava a casa) la màxima anotadora del partit amb 6 gols.

El partit de la selecció juvenil ha estat un aperitiu del partit que es disputarà demà. Per primera vegada a la història, la selecció catalana femenina disputarà un partit. Serà a les 18:30 a la piscina de l'Atlètic-Barceloneta davant Gran Bretanya.

Catalunya (29): Mila Lopez, Paula Abellán (1), Anna Gual (3), Carol Nogueras (1), Carla Tohà (3), Carla Abellán (1), Clara Cambray (6), Mireia Bargalló (1), Marina Cordobés (5), Amanda Triviño (5), Paula Crespi (3), Hana Vilanova i Andrea Domínguez.

Gran Bretanya (3): Megan Gaunt, Hannah Patchet, Rosie Huck (2), Fran Collings, Eve Simpson, Isobel Howe, Megan Clarke, Beth Bolton, Tilda Williams (1), Emily Sutcliffe, Ebe Colly Davies, Rhiannon Faulds, Gorgia Linney, Katie Andrews i Beth Grimmes.

Àrbitres: Sergio Galindo i David Gómez.
Parcials: 6-1 / 8-0 / 9-1 / 6-1