dimecres, 3 d’abril del 2013

Cita històrica pel waterpolo femení català

La selecció catalana femenina de waterpolo disputarà demà 4 d'abril el seu primer partit. El rival serà Gran Bretanya, vuitena classificada als Jocs Olímpics d'aquest estiu.


Per primera vegada a la història el combinat català disputarà un partit. La cita tindrà lloc demà dijous 4 d'abril a les 18:30 i a la convocatòria, facilitada la setmana passada per la Federació Catalana, hi ha fins a 8 jugadores que van ser plata olímpica a Londres.

El partit es jugarà a les instal·lacions del CN Atlètic-Barceloneta. Aquesta tarda, a més, la selecció catalana juvenil femenina s'enfrontarà també a Gran Bretanya a Mataró.

Les jugadores convocades per Quim Colet són:

Convocatòria selecció catalana femenina absoluta: Laura Ester, Jennifer Pareja, Maica Garcia, Matilde Ortiz i Judith Forca del C.N.Sabadell. Ana Copado i Ona Meseguer del C.N.Sant Andreu. Marta Bach i Roser Tarragó del C.N.Mataró. Clara Espar i Laura Vicente del C.E.Mediterrani. Beatriz Ortiz del C.N.Rubí. Irene González del C.N.Sant Feliu i Raquel Roldán del C.N.Terrassa.

Convocatòria selecció catalana femenina juvenil: Andrea Domínguez, Carolina Nogueras, Anna Gual, Carla Tohà, Hana Vilanova, Mireia Bargalló i Paula Crespí del C.E.Mediterrani. Milagros López del C.N.Sant Feliu. Clara Cambray del C.N.Mataró. Amanda Triviño del C.N.Rubí. Marina Cordobés, Paula Abellán i Carla Abellán del C.N.Sabadell.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada