dimecres, 10 d’abril del 2013

Aquest diumenge torna la Selecció

Després de la victòria de la Selecció femenina de la setmana passada ara és el torn dels nois, que s'enfrontaran al Brasil aquest diumenge al migdia.

El màxim golejador de la lliga, Joel Esteller, jugarà "a casa" amb la Selecció // Foto: natacio.cat


La Selecció Catalana masculina tornarà a disputar un partit quatre anys després de la darrera cita. Si el 2009 el combinat de Quim Colet es va enfrontar a Austràlia a Mataró enguany el rival serà el Brasil. El seleccionador català ha facilitat ja la llista de convocats on hi destaquen la presència de quatre subcampions del món júnior. Segons paraules de Colet, recollides per la web de la Federació Catalana de Natació, s'ha fet una selecció "a on estigui representat el potencial del waterpolo català". Tot i això no hi seran els catalans de l'Atlètic-Barceloneta ja que pocs dies després juguen a Grècia l'anada dels quarts de final de la Champions i tampoc hi serà l'olotí de l'Olympiacos Blai Mallarach.

Qui si hi serà és Felipe Perrone, per a qui, segons Colet, "aquest encontre té un component emocional i per tots era important que entrés a la convocatòria". També hi serà, però defensant els colors de Brasil, Adrià Delgado, jugador catalano-brasiler format a les categories inferiors de l'Atlètic-Barceloneta i actualment jugador del Fluminense.

La convocatòria la formen els quinze jugadors següents: Iñaki Aguilar, Oscar Carrillo, Pere Estrany i Xavi Vallès del C.N.Sabadell; Felipe Perrone del C.N.Atlètic Barceloneta; Joel Esteller i Gerard Reixach del C.N.Barcelona; Marc Larumbe del C.N.Catalunya; Fran Sánchez del C.N.Mataró; Ricard Aguiran i Adrià Carabí del C.E.Mediterrani; Oscar Aguilar i Ricard Alarcón del C.N.Terrassa; Albert Español del R.N.Florentia i Ramón Sentís del C.N.Sant Andreu.

El partit es disputarà aquest diumenge 14 d'abril a la 1 del migdia a la Nova Escullera en motiu de la catorzena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada