diumenge, 7 d’abril del 2013

El Sabadell certifica la segona plaça

Sense sorpreses a la penúltima jornada de la Divisió d'Honor masculina, on ja tenen amo les quatre primeres posicions de la classificació.


Fran Fernández ha marcat 4 gols a la porteria de Diakonow // Foto: rfen.es

El líder de la competició, el CN Atlètic-Barceloneta, rebia un CN Terrassa a qui encara quedaven remotes possibilitats de quedar segon. Els egarencs havien de guanyar els dos partits que queden  esperar que el Sabadell punxés, però els resultats d'ahir van esfumar aquesta possibilitat. Tot i presentar tres baixes importants (Perrone, Minguell i Sziranyi) l'Atlètc-Barceloneta es va acabar enduent els tres davant un Terrassa que ha plantat cara en tot moment. Fins als darrers minuts, on l'Atlètic-Barceloneta va fer un parcial de 4-0, el partit es podria haver decantat per qualsevol bàndol. Fran Fernández, amb 4 gols, ha estat el màxim anotador del partit.

El CN Sabadell s'ha assegurat la segona plaça gràcies a la victòria per 8-15 a Pamplona davant el Waterpolo Navarra. El conjunt navarrès ha pogut mantenir el pols fins al 3-3 de principis del segon període, però a partir de llavors el Sabadell ha anat deixant enrere al Navarra en el marcador.

D'altra banda, en el tercer partit disputat ahir, el CN Barcelona, va assolir la xifra dels 40 punts al derrotar al CN Montjuïc per 18-5 en un partit sense massa història.

La resta de la jornada es disputarà entre avui (amb l'Helios - Canoe Isostar) i dimecres amb dos partits que impliquen als 4 equips que lluiten per les dues darreres places de play-off: Mataró Quadis - Mediterrani i Catalunya - Sant Andreu.

DH Masculina - J21
CD Waterpolo Navarra 8-15 CN Sabadell
CN Atlètic-Barceloneta 12-8 CN Terrassa
CN Barcelona 18-5 CN Montjuïc
CN Helios - Real Canoe NC Isostar (7 d'abril)
CN Mataró Quadis - CE Mediterrani (10 d'abril)
CN Catalunya - CN Sant Andreu (10 d'abril)

Classificació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (63 pts)
2.- CN Sabadell (51 pts)
3.- CN Terrassa (45 pts)
4.- CN Barcelona (40 pts)
5.- Real Canoe NC Isostar (30 pts)*
6.- CD Waterpolo Navarra (30 pts)
7.- CN Mataró Quadis (29 pts)*
8.- CE Mediterrani (26 pts)*
9.- CN Sant Andreu (23 pts)*
10.- CN Catalunya (20 pts)*
11.- CN Helios (3 pts)*
12.- CN Montjuïc (3 pts)

* = 1 partit menys

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada