divendres, 1 de febrer del 2013

Un any per dos minuts

A principis d'aquesta setmana es va anunciar el fitxatge de Brad Oleson pel Barça de bàsquet. El jugador d'Alaska ha disputat 19 partits d'ACB amb el Caja Laboral aquesta temporada i, tot i que no podrà jugar el Top-16 de l'Eurolliga, si que jugarà la lliga i la Copa. En futbol, Diego López va debutar amb el Madrid dimecres passat després d'haver començat la temporada amb el Sevilla i haver disputat 8 partits de lliga i 3 de Copa amb els sevillistes.


I en waterpolo? No, en waterpolo no es poden fer aquestes coses. Quan un jugador es llança a l'aigua per disputar 30 segons d'un partit ja no pot canviar de club fins la temporada següent. I això és el que ens està passant a Horta. Haver jugat 2 minuts de Supercopa a mitjans d'octubre ha fet que tinguem entrenant des de Nadal a una jugadora que no podrà jugar fins l'octubre que ve. Una noia a qui li encanta aquest esport haurà d'estar un any sense jugar per culpa de l'inflexibilitat del reglament.


Jo no vull fitxar la Laura Ester, ja tinc dues porteres que ho donen tot. Ni vull fitxar la Gemma Pané ni la Clara Espar per a que siguin les màximes golejadores de la competició. Simplement vull que una jugadora que es lleva cada dia a les sis per anar a Terrassa a estudiar, que a les quatre de la tarda entra a  treballar a Barcelona i que tres vespres per setmana té prou humor com per venir fins a Horta a entrenar amb nosaltres pugui ajudar-nos els dissabtes a tirar endavant el nostre projecte.


Segueixo pensant que per fer-nos grans hem de prendre exemple dels altres esports...


Categories: ,

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada