divendres, 15 de febrer del 2013

El Medi aguanta mig partit davant l'Atètic-Barceloneta (8-14)

L'Atlètic-Barceloneta s'ha convertit en el tercer semifinalista de la Copa del Rei al vèncer al CE Mediterrani per 8-14.

Mig partit ha aguantat el Medi el ritme del totpoderós Atlètic-Barceloneta. Fins al descans les coses han estat igualades, tot i que el conjunt mariner ha anat sempre per davant en el marcador amb avantatges de fins a tres gols (0-3 i 3-6), però el conjunt de Sants no s'ha rendit i ha aconseguit retallar distàncies i deixar el 5-6 a l'arribar al descans.

Passats els 5 minuts de descans els homes de Santi Fernández no han perdonat pràcticament res i han encadenat un 0-4 amb gols de Rubén de Lera, Felipe Perrone, Fran Fernández i Marc Minguell que han desmuntat al Medi i han tancat el partit.

Els darrers 8 minuts, amb els porters suplents a l'aigua, l'Atlètic-Barceloneta ha sabut controlar el marcador i passar a semifinals sense patir.

CE MEDITERRANI (8): Edward Scott, Roc Ferrer, Ricard Aguiran (4), Edgar Angelats, Adrià Carabí, Roger Ximenes, Rai Santiveri (1), Dani González (1), Jeffrey Schwimmer (1), Pol Hodaly, Miquel Gasulla, Germán Yáñez (1) i Martí Estela. E: Dorin Costras.

CN ATLÈTIC-BARCELONETA (14): Dani L. Pinedo, Josip Vrlic (2), Víctor Flores, Balazs Sziranyi (1), Joshua Monpeat, Marc Minguell (2), Marc Roca, Fran Fernández (1), Antony Martin (1), Felipe Perrone (3), Rubén de Lera (3), Marko Petkovic (1) i Mario Lloret. E: Santi Fernández.

Àrbitres: Jaume Teixidó i Sergio Galindo, tots dos catalans.
Parcials: 3-4 / 2-2 / 0-4 / 3-3