diumenge, 17 de febrer del 2013

Rei de Copes (5-14)

El CN Atlètic-Barceloneta no ha donat opció al Real Canoe Isostar i ha guanyat contundentment () a la final de la Copa del Rei. És la seva novena Copa.

L'Atlètic-Barceloneta ha passat per sobre el Canoe (5-14) // Foto: RFEN

El partit ha començat amb tots dos equips tractant-se de tu a tu, amb bones defenses per part de tots dos equips. El conjunt madrileny ha tapat molt bé als dos boies mariners, Vrlic i Sziranyi, mentre que l'Atlètic-Barceloneta, amb una defensa en M, obligava al Canoe a xutar de lluny. El primer període ha acabat amb un 1-2 gols de Joshua Monpeat i Felipe Perrone en u de més tots dos i de José Javier Bustos per part madrilenya.

I a partir del segon quart els homes de Santi Fernández ja no han donat opció al Canoe. Un parcial d'1-7 ha tancat la final abans del descans. El Canoe, qui havia marcat bona part dels seus gols en aquesta Copa en u de més ha fallat avui pràcticament tots els homes de més, bé sigui per la bona defensa marinera o per les grans aturades de Dani Pinedo. El Canoe s'ha anat quedant sense idees i l'Atlètic-Barceloneta, que no estava disposat a perdre una tercera final seguida de Copa, ha anat ampliant la distància al marcador fins al 2-9 del descans.

Als darrers 16 minuts els mariners han premut el fre sense voler fer massa sang dels madrilenys. El Canoe, però, ha anat endurint el joc fins al punt que els àrbitres han expulsat amb substitució a Vrlic i Bustos a la mateixa jugada quan ja feia minuts que se les estaven tenint a la boia. Eduardo Lorrio ha substituït Diego Tébar al descans en una senyal de Chava Gómez de donar minuts a tothom. Santi Fernández també ha canviat al porter als darrers vuit minuts i Mario Lloret ha jugat el darrer període sota pals.

Amb les darreres possessions molt llargues i sense massa joc d'atac el partit ha arribat a la botzina final amb un 5-14 al marcador. Felipe Perrone ha estat nomenat millor jugador d'aquesta Copa i els mariners s'emporten el novè torneig del KO, convertint-se d'aquesta manera en l'equip que n'ha guanyat més.

REAL CANOE NC ISOSTAR (5): Eduardo Lorrio, Alejandro Bustos (2), Jorge Carpeño, Álvaro Romero, José Javier Bustos (1), Patrick Corcoran, Alberto Barroso (1), Vicente Matoso, Víctor Gutíerrez, Mario García (1), Gonzalo López-Escribano, Fernando Carpena i Diego Tébar. E: Chava Gómez.

CN ATLÈTIC-BARCELONETA (14): Dani L. Pinedo, Josip Vrlic (2), David Martín, Balazs Sziranyi (1), Joshua Monpeat (1), Marc Minguell, Marc Roca, Fran Fernández (3), Antony Martin (1), Felipe Perrone (2), Rubén de Lera (2), Marko Petkovic (2) i Mario Lloret. E: Santi Fernández.

Àrbitres: Jaume Teixidó i Ernest Iñesta, tots dos catalans
Parcials: 1-2 / 1-7 / 0-2 / 3-3