dimecres, 20 de febrer del 2013

Mediterrani-Mataró El Tot com a plat fort de quarts de Copa

El Saló dels Àustries del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat ha estat l'escenari del sorteig de la Copa de la Reina que s'ha celebrat aquest vespre.
El cartell de la Copa de la Reina
L'objectiu del conjunt organitzador és equiparar la competició femenina a la masculina, que va tenir lloc aquest darrer cap de setmana amb la victòria final de l'Atlètic-Barceloneta. La competició del KO es disputarà al Complex Municipal de la capital del Baix Llobregat entre els dies 1 i 3 de març i comptarà amb la presència de 6 equips catalans. 


El sorteig ha deixat partits molt interessants, com el Terrassa - Madrid Moscardó que obre la competició. En lliga, les madrilenyes es van imposar per 7-11 a la piscina del Terrassa, però el conjunt egarenc té un plus d'alicient al ser el seu debut en Copa. A continuació el plat fort de la tarda: Mediterrani i Moscardó El Tot lluitaran per una plaça a les semifinals. El partit de lliga que es va disputar a la Josep Vallès va acabar amb empat a 6, amb la qual cosa es preveu un matx del tot igualat. El tercer partit de la tarda té un clar favorit. El Sabadell Astralpool ha guanyat les 5 darreres edicions de la Copa de la Reina. Les de Nani Guiu van passar per damunt del Sant Andreu en partit de lliga (22-9). El darrer partit de quarts de final enfrontarà a l'organitzador amb el Saragossa. Tot i ser últim de la lliga, el Sant Feliu va empatar a 11 en partit de lliga a Saragossa a finals de desembre.

Els emparellaments han quedat de la següent manera:

Divendres 1 de març
15.00: CN Terrassa - CN Madrid Moscardó
16.45: CE Mediterrani - CN Mataró El Tot
18.30: CN Sabadell Astralpool - CN Sant Andreu
20.15: CN Sant Feliu - EW Saragossa

Dissabte 2 de març
11.00: Semifinal
12.45: Semifinal

Diumenge 3 de març
12.00: FINAL




0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada