diumenge, 24 de febrer del 2013

El Medi dóna la sorpresa a Terrassa i el Mataró Quadis ja és cinquè

Mediterrani, Mataró Quadis i Sabadell han capgirat els seus partits i s'han endut els tres punts a la setzena jornada de la Divisió d'Honor masculina, on l'Atlètic-Barceloneta segueix líder.
El Mediterrani ha sorprès al Terrassa a la seva piscina // Foto: rfen.es

Amb poc més de 6 graus de temperatura es llançaven a la piscina descoberta de Mataró els jugadors del CN Mataró Quadis i del CN Barcelona per obrir la jornada de la Divisió d'Honor masculina. Els mataronins, en plena dinàmica ascendent rebien a un CNB que va quedar fora de la Copa a les primeres de canvi. El Barcelona ha anat pràcticament tota l'estona per davant en el marcador, però el conjunt de Beto Fernàndez ha deixat la seva porteria a zero en el darrer període i ha pogut capgirar el marcador, deixant-lo en un 7-5 i fent que els tres punts es quedessin a Mataró.

També ha hagut de capgirar el marcador el CN Sabadell. Els nois de Gabi Hernández han guanyat per 11-8 al CN Sant Andreu en un partit on els andreuencs guanyaven per 4-5 al descans. Amb aquesta victòria el Sabadell segueix en segona plaça.

La sorpresa ha saltat a la tarda a Terrassa. El CN Terrassa, tercer a la taula empatat amb el Sabadell (segon) s'ha vist sorprès pel CE Mediterrani. Els egarencs han arribat a gaudir d'una avantatge de fins a 3 gols, però els del barri de Sants han fet un gran darrer període i han donat la volta al marcador, enduent-se la victòria per 10-11 i sumant tres punts que els consoliden a la vuitena plaça.

El cuer de la competició, el CN Montjuïc, ha perdut a la piscina del subcampió de Copa, el Real Canoe Isostar, per 15-6 després de que al descans el marcador reflectís un contundent 8-1.

El líder de la lliga i recent campió de la Copa del Rei, el CN Atlètic-Barceloneta, ha viatjat fins a Pamplona per jugar davant el Waterpolo Navarra. Els mariners, que tenen jornada europea a Kazan aquesta setmana, s'han imposat per 7-15 i segueixen sense conèixer la derrota en aquesta lliga.

La jornada s'ha tancat aquesta tarda amb el partit que el CN Catalunya ha disputat a Saragossa. Els graciencs han tornat a casa amb els tres punts després de guanyar a l'Helios per 8 gols a 13.

DH Masculina - J16
CN Mataró Quadis 7-5 CN Barcelona
CN Sabadell 11-8 CN Sant Andreu
Real Canoe NC Isostar 15-6 CN Montjuïc
CN Terrassa 10-11 CE Mediterrani
CD Waterpolo Navarra 7-15 CN Atlètic-Barceloneta
CN Helios 8-13 CN Catalunya

Classificació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (48 pts)
2.- CN Sabadell (39 pts)
3.- CN Terrassa (36 pts)
4.- CN Barcelona (30 pts)
5.- CN Mataró Quadis (25 pts)
6.- Real Canoe NC Isostar (23 pts)
7.- CD Waterpolo Navarra (21 pts)
8.- CE Mediterrani (20 pts)
9.- CN Catalunya (19 pts)
10.- CN Sant Andreu (17 pts)
11.- CN Helios (3 pts)
12.- CN Montjuïc (3 pts) 

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada