dimecres, 6 de febrer del 2013

Pinedo, Fran i Minguell donen els 3 punts

El CN Atlètic-Barceloneta ha aconseguit una nova victòria a la Champions League davant la Vojvodina Novi Sad de Sèrbia per 7-5

L'Atlètic-Barceloneta segueix invicte com a local a Europa // FOTO: Jordi Gregorio

Era un partit intrascendent pel conjunt mariner, ja amb el primer lloc del grup assegurat, però Santi Fernández ha fet jugar tots els jugadors importants de la plantilla amb l'excepció de David Martín, qui encara es recupera de la lesió a la mà. L'Atlètic-Barceloneta ha començat amb pas ferm davant un rival, la Vojvodina, que no té assegurada la classificació per vuitens. Els mariners s'han avançat per 3-0 amb dos gols de Marc Minguell i un de penal de Fran Fernández i l'equip serbi no ha fet pràcticament res en els primers vuit minuts.

Ha estat a partir del segon quart on la Vojvodina s'ha despertat. I també la parella arbitral. En un partit marcat per les excessives faltes en atac els àrbitres no han estat a l'alçada. En especial el turc Haldun Toygarli, qui ha xiulat un penal favorable a l'Atlètic-Barceloneta i ha expulsat al segon entrenador serbi a falta de 2 minuts pel descans. Fran Fernández ha transformat la pena màxima en el que significava el seu tercer gol ja que un parell de minuts abans també havia marcat de penal. La Vojvodina, també de penal, havia marcat el seu primer en la jugada anterior. Al descans s'ha arribat amb 5-3 al retallar distàncies Aleksandar Njegovan en superioritat.

El descans no ha semblat sentar massa bé a l'Atlètic-Barceloneta ja que, tot i les nombroses aturades d'un immens Dani Pinedo, la Vojvodina ha aconseguit empatar el partit a 5 gràcies a dos gols en u de més obra de Marko Crvenko i Dusan Vasic. Joshua Monpeat, poc després, ha tornat a avançar als locals. Abans d'acabar el tercer període, a més, els àrbitres mostraven la groga a Santi Fernández i expulsaven de la banqueta al segon entrenador, Chus Martín. El tercer període s'ha acabat amb la grada de la piscina de Sant Sebatià xiulant a la parella arbitral.

Ja als darrers vuit minuts la Vojvodina s'ha abocat a l'atac. En un nou festival de faltes en atac xiulades a tots dos equips els àrbitres han mostrat la groga a l'equip serbi per simulació constant. Felipe Perrone ha aprofitat aquest canvi de possessió i ha marcat el 7-5 a falta de 6 minuts. Davant les protestes de la banqueta visitant a la decisió arbitral, l'entrenador serbi Dejan Stanojevic també ha vist la groga. El partit s'ha anat endurint a mesura que passaven els minuts però el marcador no s'ha mogut i l'Atlètic-Barceloneta segueix invicte a casa en aquesta Champions League.

En l'altre partit del grup el Brescia ha derrotat al Marsella per 11-9 mentre que el Sintez Kazan rus ha tingut jornada de descans.

CN ATLÈTIC-BARCELONETA (7): Dani L. Pinedo, Josip Vrlic, Víctor Flores, Balazs Szirnyi, Joshua Monpeat (1), Marc Minguell (2), Marc Roca, Fran Fernández (3), Antony Martin, Felipe Perrone, Rubén de Lera, Marko Petkovic i Mario Lloret. E: Santi Fernández.

VK VOJVODINA NOVI SAD (5): Milos Marinkovic, Nenad Bosancic, Milos Maksimovic, Srdjan Vuksanovic (1), Milos Milicic, Dusan Vasic (1), Franko Geratovic, Marko Crvenko (1), Aleksandar Njegovan (1), Nemanja Ubovic (1), Nemanja Matkovic, Ivan Gvozdanovic i Luka Petic. E: Dejan Stonajevic.

Àrbitres: Radoslaw Koryzna (POL) i Haldun Toygarli (TUR)
Parcials: 3-0 / 2-3 / 1-2 / 1-0