divendres, 15 de febrer del 2013

Real Canoe: A les semifinals passant per la pròrroga (9-7)

Real Canoe Isostar i Barcelona han ofert un partidàs en el segon partit dels quarts de final de la Copa del Rei.

El partit ha començat amb les defenses molt fortes i els dos equips observant al rival. Tant és així que al final del primer període s'ha arribat amb empat a 1 al marcador, amb gols de Patrick Corcoran i Dani Cèrcols des de les boies. El segon període ha seguit la mateixa línia, amb gols d'Enric Sanz i Dani Cércols pel CNB i un altre gol de Corcoran des de la boia madrilenya.

Però el partit ha girat com un mitjó a partir del descans, amb tots dos equips abocats a l'atac. Gonzalo López-Escribano i Ramon Díaz han marcat un gol per cada equip i després s'ha entrat a una fase del joc amb moltes anades i vingudes sense encert amb atacs i amb moltes faltes en atac. Víctor Gutiérrez i José Javier Bustos han capgirat el marcador per posar el 5-4. Dos gols de penal, un per cada equip, han deixat el 6-5 al finalitzar el tercer període.

Gerard Reixach ha tornat l'empat al marcador a la primera jugada del darrer període acabant un contraatac. Un minut més tard, Corcoran, de nou des de la boia, tornava a avançar al Canoe i Cánovas ha fet l'empat a 7 quan quedaven 5 minuts per la botzina final. Tot i que tots dos equips ho han intentat no han aconseguit foradar la porteria rival, defensades molt bé per Dani Sullà i Diego Tébar.

El 7-7 ha portat el partit a la pròrroga, on el Canoe ha sortit molt fort i ha marcat dos gols en els dos primers minuts de joc, obra de Gonzalo López-Escribano i Alberto Barroso. El marcador no s'ha mogut més i el Real Canoe Isostar s'enfrontarà demà amb el Terrassa en la primer semifinal d'aquesta Copa del Rei.

REAL CANOE NC ISOSTAR (9): Eduardo Lorrio, Alejandro Bustos, Jorge Carpeño, David Acosta, José Javier Bustos (1), Patrick Corcoran (3), Alberto Barroso (1), Vicente Matoso, Víctor Guitérrez (1), Mario Garcia (1), Gonzalo López-Escribano (2), Fernando Carpena i Diego Tébar. E: Chava Gómez

CN BARCELONA (7): Dani Sullà, Eric Fernàndez, Gerard Reixach (1), Enric Sanz (1), Yago Bofill, Alfons Cánovas (1), Joel Esteller, Pep Aguilella, Ramon Díaz (2), Dani Cèrcols (2), Sergi Trilles, Pol Gomà i Àlex Chiner. E: Toni Esteller.

Àrbitres: Sergi Borrell i Sisco Sánchez.
Parcials: 1-1 / 1-2 / 4-2 / 1-2 / 2-0 / 0-0