dimecres, 9 de desembre del 2009

Victòria d'Espanya a Istambul

La selecció espanyola va vèncer ahir a Turquia per 4 gols a 9 en partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Mundial masculina. D'aquesta manera, el conjunt de Rafi Aguilar suma els seus tres primers punts en aquesta competició.

Tot i que els turcs van avançar-se en el marcador gràcies a un matiner gol de Güven, Espanya va posar-se aviat per davant i al final del primer període ja guanyava per 1-2. La distància es va anar ampliant mica en mica gràcies a Xavi Vallès que, amb tres gols, va esdevenir el màxim golejador del partit.

El porter Iñaki Aguilar va ser trambé protagonista a l'aturar dos penals abans de ser substituït i donar entrada al jove porter de l'Alcorcón Diego Tebar.

TURQUIA (4): Sezcer, Gökpinat, Yakimovic (1), Oytun (1), Kiziltan, Coskun, Yiguitan, Gagatay (1), Aytaç, Anil, Aykar Arda, Guven i Diptas.

ESPANYA (9): Iñaki Aguilar, Òscar Carrillo, Sergi Mora, Eric Marsal, Guillermo Molina (1), Marc Minguell, Ivan Gallego (1), Albert Español, Xavi Vallès (3), Felipe Perrone (2), Blai Mallarach, Xavi Garcia i Diego Tébar. E: Rafi Aguilar.

Àrbitres: Stavridis (GRE) i Abromovic (MNE)
Parcials: 1-2, 2-3, 1-2, 0-2

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada