dilluns, 14 de desembre del 2009

Barcelona, segon. Terrassa, quart.

El duel entre el CN Barcelona i el CN Terrassa ha canviat una mica la classificació al finalitzar la novena jornada de la Divisió d'Honor masculina. Els cenebistes van guanyar per 9 gols a 6 als egarencs en un partit molt igualat en el primer quart (0-0) però que es va decantar cap al cantó local a partit del segon període (5-2 a la mitja part). D'aquesta manera, els de Toni Esteller es col·loquen segons rere l'estela dels seus veïns, mentre que el Terrassa cau fins la quarta posició.

Qui ha aprofitat l'ensopegada egarenca i ha fet els deures per colocar-se en tercera posició és el CN Sabadell, que va vèncer per 13 gols a 9 al Real Canoe en un partit molt emocionant i distret on, ha part d'un empat a 2 i a 3, el Sabadell va anar tota l'estona per davant en el marcador.

El CE Mediterrani va sumar tres nous punts que li permeten seguir depenent d'ell mateix per classificar-se per a la Copa del Rei gràcies a la victòria per 5 gols a 17 a la piscina de l'ADF Helios.

Qui ja es va assegurar la seva presència a la Copa del Rei és el CN Mataró Quadis, després de guanyar en el seu desplaçament a la piscina del CN Alcorcón per 5 gols a 8 en un partit on va començar dominant 1-4 però on va veure com els locals s'atansaven a només un gol en diverses ocasions. Els mataronins, però, van saber controlar el partit i es van acabar imposant per 3 gols de diferència.

El CN Atlètic-Barceloneta, per la seva banda, segueix com a líder després de desfer-se del Waterpolo Navarra per un més que còmode 21-8 en un partit on Manel Silvestre, al contrari del que s'havia especulat, va tornar a ficar-se sota el pals. Aquesta vegada, però, amb el 13 al casquet, deixant que fos el jove Mikel Ucero qui disposés de més minuts.

El darrer partit de la jornada ens va deixar la victòria del CN Sant Andreu a casa davant el CN Martiánez per 12 gols a 8.