dimecres, 16 de desembre del 2009

Els catalans se la juguen a Europa

Tres equips catalans juguen aquest vespre competició europea i, dos d'ells, estan obligats a guanyar si volen seguir endavant a Europa. És el cas dels dos representants a la Copa LEN masculina, el CN Sabadell i el CN Mataró Quadis, que han de remuntar 4 i 6 gols respectivament contra equips italians. Tots dos, però, tenen l'avantatge de jugar davant la seva afició que, esperem, ompli les dues piscines per tal d'animar i donar ales als seus equips.

El CN Sabadell rebrà a Can Llong al Rari Nantes Savona italià, contra el qual va perdre a l'anada per 14 gols a 10, fet que obligarà als sabadellencs a guanyar per 4 o més gols. El matx començarà a les 20.00 i estarà dirigit per l'alemany Torsten Bock i el romanès Radu Matache.

Mitja hora més tard, a les 20.30, començarà l'altre enfrontament entre catalans i italians. El CN Mataró Quadis rebrà al Brixia Leonessa Nuoto de Brescia i haurà de suar per tal de remuntar l'11 a 5 de l'anada. Els àrbitres per al partit seran el montenegrí Dejan Adzic i l'holandès Johan Butz.

Qui encetarà la jornada europea serà el CN Atlètic-Barceloneta, que ja és a Croàcia per tal d'enfrontar-se a partir de les 18.00 al HAVK Mladost de Zagreb en la segona jornada de l'Eurolliga masculina. Tos dos equips estan empatats a 3 punts al capdavant de la classificació a l'haver vençut en la primera jornada, però els croats són líders gràcies al goal-average. L'equip mariner intentarà puntuar per anar encaminant el seu pas als quarts de final de la competició

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada