dimecres, 2 de desembre del 2009

El Sabadell es col·loca tercer

El CN Sabadell s'ha col·locat en tercera posició després de jugar aquest vespre el partit corresponent a la setena jornada de la Divisió d'Honor masculina que s'havia aplaçat per la disputa de la Copa LEN. Els sabadellencs han tingut un partit plàcid enfront al CD Waterpolo Navarra, a qui han guanyat per un contundent 24-7. Els navarresos han acusat les baixes dels dos porters del primer equip (Luke Quinlivan es va lesionar al braç en l'entrenament de dijous, mentre que Jon Ibero s'està recuperant d'una operació i serà baixa els propers dos mesos) i Manel Silvestre ha hagut de cridar al porter juvenil Mikel Ucero, qui ha disputat el seu segon partit a la màxima competició després del seu debut el proppassat mes de gener contra el CN Barcelona. El Sabadell s'ha posat de seguida per davant (5-0 al final del primer període i 10-4 a la mitja part) i ha anat ampliant l'avantatge de manera paulatina. Aquest matx ha estat el retorn de Julián García a Sabadell després dels problemes que va tenir amb el seu antic equip, així com el de Yuri Biart.

CN SABADELL (24): Juan Carlos Garcia, Marc Hernández (2), Òscar Carrillo (5), Carlos Sánchez (1), Èric Marsal (2), Dani Cèrcols, Marko Cuk (5), Marc Soler (1), Tony Lawrence (4), Enric Moreno (1), Jorge Millán (1), Ricard Aguiran (2) i Toni Martínez. E: Xavi Balaguer. Superioritats: 7/14 (50,00%). Penals: 2/2 (100%)

CD WATERPOLO NAVARRA (7): Mikel Ucero, Alberto Munárriz, Aritz Zamarbide, Asier Esteban, Jaime Arriazu, Borja Jiménez, Andrej Janicek, Mikel Artola (1), Juraj Sakac (1), Julen Artola (1), Julián García, Iñaki Zabalza (1) i Yuri Biart (3). E: Manel Silvestre. Superioritats: 2/5 (40,00%). Penals: 0/0

Àrbitres: Jaume Teixidor i Edu Caner, ambdós del Col·legi Català.
Parcials: 5-0, 5-4, 7-1, 7-2

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada