dimecres, 2 de desembre del 2009

Rècord anotador del Mataró Quadis

El partit aplaçat de la setena jornada de la Divisió d'Honor masculina que es va jugar ahir a Saragossa va suposar un nou rècord anotador del CN Mataró Quadis en piscina contrària. Els homes d'Ernest Gil van aconseguir introduir fins a 19 vegades la pilota en porteria contrària, superant d'un gol l'anterior rècord (18 gols anotats a Puerto de la Cruz).

L'ADF Helios va plantar cara els primers vuit minuts com ho demostra el primer parcial d'1-1. Tot i l'elevada moral aragonesa després de la primera victòria de la temporada, els maresmencs van aconseguir una renda de quatre gols (2-6 a la mitja part) que es va mantenir fins a mitjans del tercer quart (7-11). A partir d'aquí, el Mataró Quadis va anar ampliant distàncies fins arribar al definitiu 10-19.

ADF HELIOS (10): David Villarte, Nikola Mijanovic (1), Jorge Mongrell, Diego Galve (1), Eduardo Blasco, Álvaro García (2), Alberto Herrando, Alejandro López, Jorge Herrando (1), Santi Marqués (2), Mario Garcia (1), Ramon Garriga (2) i Óliver González. E: Miguel Ángel Gil. Superioritats: 7/16 (43,75%). Penals: 1/2 (50,00%)

CN MATARÓ QUADIS (19): Mario Lloret, Gabi Tébar (1), Fran Sánchez (3), Nick O'Halloran (6), Victor Fernàndez, Josep Picas (2), Pei Garcia, Pau Bach (1), Àlex Codina (1), Jordi Garcia (3), Fran Fernández i Wiwo Gerritze (2). E: Ernest Gil. Superioritats: 5/11 (45,45%). Penals: 2/2 (100%)

Àrbitres: Joan Carles Colomines i Raül Torres, ambdós del Col·legi Català
Parcials: 1-1, 1-5, 5-7, 3-6