dimecres, 16 de desembre del 2009

Empat de l'Atlètic-Barceloneta a l'Eurolliga

El CN Atlètic-Barceloneta ha esgarrapat un empat de la piscina del HAVK Mladost de Zagreb en la segona jornada de la lligueta de l'Eurolliga masculina. Els de Santi Fernández han acabat el primer parcial un gol per sota en el marcador (3-2) però l'han capgirat a la mitja part (3-4). També els ha tocat remuntar a la part final del partit, ja que han arribat als 8 darrers minuts un gol per sota (7-6), però el darrer parcial de 2-3 ha deixat l'empat a 9 al marcador que reparteix un punt per a cada equip i els deixa a tots invictes i amb 4 punts al capdavant de la classificació.

HAVK MLADOST (9): Ivo Brzica, Duje Živković, David Babić, Boris Letica, Antonio Petkovic (3), Ivan Milaković, Krešimir Zubčić, Luka Lončar, Frano Karač (2), Petar Muslim (3), Igor Hinić, Ivan Buljubašić (1) i Josip Pavić. E: Emil Nikolic.

CN ATLÈTIC-BARCELONETA (9): Dani L. Pinedo, Thomas Whalan (1), David Martín, John Mann, Albert Español (3), Marc Minguell (1), Blagoje Ivovic, Adrià Delgado, Xavi Vallès (1), Felipe Perrone (3), Marc Roca, Xavi Garcia i Albert Fandos. E: Santi Fernández.

Àrbitres: Stefano Riccitelli (ITA) i Axel Bender (GER)
Parcials: 3-2, 0-2, 4-2, 2-3

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada