diumenge, 6 de desembre del 2009

Manel Silvestre torna a llançar-se a l'aigua

La piscina d'Amaya ha viscut aquesta tarda un retorn del tot inesperat. Manel Silvestre s'ha tornat a enfundar el casquet vermell amb el número 1 i ha defensat la porteria del Waterpolo Navarra en la victòria, per 13 gols a 7, contra l'ADF Helios. Els navarresos han anat per davant tota l'estona i al finalitzar el primer parcial ja guanyaven per 6-2. Silvestre ha hagut de rescatar el banyador a causa de les baixes que els navarresos pateixen sota pals i que ja van obligar a Silvestre a fer jugar el porter juvenil.

La sorpresa de la jornada s'ha viscut a Terrassa. Si fa unes setmanes el CN Terrassa donava la sorpresa guanyant a l'Atlètic-Barceloneta, avui ha estat el CN Sant Andreu qui ha donat la sorpresa a Terrassa. Els andreuencs han empatat a 12 un partit que guanyaven 4-8 al descans. Per segona jornada consecutiva, el Sant Andreu puntua davant un gran.

Per la seva part, el CN Atlètic-Barceloneta s'acosta al liderat, encara que té un partit menys, al vèncer per 15 gols a 8 a un CN Mataró Quadis que només ha pogut aguantar els 8 primers minuts (3-3).

La resta de resultats de la jornada han estat del tot apretats. El CN Sabadell ha vençut per la mínima (10-11) a la piscina del CE Mediterrani. També per la mínima ha estat la victòria del CN Alcorcón a Canàries contra el CN Martiánez (9-10) i per dos gols el CN Barcelona s'ha endut els tres punts de la piscina del Real Canoe (5-7).