divendres, 11 de desembre del 2009

Barcelona i Terrassa, a per la segona plaça

La novena jornada de la Divisió d'Honor masculina arriba amb un partit molt interessant. El CN Barcelona i el CN Terrassa s'enfrontaran per tal de veure qui seguirà de més a prop al líder, després de que tots dos equips empatessin contra el Sant Andreu les dues darreres jornades. Ara mateix, comparteixen la segona plaça i estan a dos punts del líder, l'Atlètic-Barceloneta.

Precisament serà el CN Atlètic-Barceloneta l'encarregat d'obrir foc en aquesta novena jornada en un partit on rebrà al Waterpolo Navarra. Aquesta vegada, Manel Silvestre dirigirà l'equip des de fora l'aigua i tornarà a ser el jove Mikel Ucero l'encarregat de defensar la porteria navarresa.

Per la seva banda, el CE Mediterrani vol seguir sumant punts en partits importants. Aquesta vegada serà a Saragossa, davant un ADF Helios que també necessita els punts per tal d'allunyar-se de la zona baixa de la classificació (actualment és penúltim).

L'últim classificat, el CN Martiánez, visitarà la piscina del CN Sant Andreu, el CN Sabadell rebrà al Real Canoe i el CN Mataró Quadis viatjarà fins a Madrid per tal d'enfrontar-se al CN Alcorcón.

DH Masculina - J9
12.00 - CN Atlètic-Barceloneta vs CD Waterpolo Navarra
12.45 - CN Sabadell vs Real Canoe NC
13.00 - CN Alcorcón va CN Mataró Quadis
13.00 - CN Barcelona vs CN Terrassa
17.00 - ADF Helios vs CE Mediterrani
19.15 - CN Sant Andreu vs CN Martiánez

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada