divendres, 1 de març del 2013

Debut amb premi (10-6)

El CN Terrassa, que debutava a la Copa de la Reina, ha vençut al CN Madrid Moscardó plantejant una gran defensa i amb Alba Sánchez i Gemma Gutés com a referents en atac.

Gemma Gutés ha fet, d'aquesta manera, el primer gol del Terrassa a la Copa de la Reina // Foto: Marta Garcia

El Terrassa s'ha estrenat amb jugant un bon partit davant el Madrid Moscardó en el primer partit de quarts de final de la Copa de la Reina que s'està disputant a Sant Feliu. El Madrid Moscardó ha acabat acusant més del compte la baixa de Laura López, subcampiona olímpica, i ho ha acabat pagant amb una derrota.

El primer quart no ha tingut un dominador clar, amb el Madrid Moscardó prenent la iniciativa en el marcador quan es portaven menys de dos minuts de partit. Gemma Gutés ha fet el primer gol del Terrassa en aquesta Copa amb un xut llunyà. Les defenses s'han imposat als atacs i el primer període ha acabat amb 2-3 favorable a les madrilenyes i una mala notícia pel Terrassa: la seva marcadora de boia, Lourdes Rubio, es carregava ràpidament amb dues exclusions.

Lluny de suposar un handicap, el Terrassa ha seguit apretant en defensa en el segon i tercer període, permetent només un gol al Madrid Moscardó. En atac, Alba Sánchez ha fet tres gols en 16 minuts i Paula Leiton (en superioritat des del pal), Maria Cifuentes i Gemma Gutés, amb una difícil vaselina des del pal curt, l'han acompanyat com a golejadores. Un parcial de 6-1 entre el segon i tercer quart han fet que el Terrassa posés un peu i mig a la semifinal.
Les noies de Xavi Pérez seran a semifinals en la seva primera participació a la Copa // Foto: Marta Garcia

Als darrers vuit minuts el Madrid Moscardó ha intentat remuntar i ha agafat al Terrassa descentrat. Dos gols ràpids i la tercera exclusió de Rubio han fet pensar en que el Terrassa patiria. Però, tot i que no han sigut els millors minuts de les noies de Xavi Pérez han sabut mantenir el resultat i, amb dos gols finals de Raquel Oses, han acabat guanyant el partit per 10-6.

CN TERRASSA (10): Laura Almirall, Anna Roldán, Gemma Gutés, Maribel Cuesta, Maria Cifuentes, Lourdes Rubio, Gege Pirat, Sandra Domene, Marta Cabanas, Paula Leiton, Raquel Oses, Raquel Roldán i Alba Sánchez. e: Xavi Pérez.

CN MADRID MOSCARDÓ (6): Patri Herrera, Mar Pastor, Victoria Chacón, Beeatriz Espinosa, Marta Bautista, Ester Moraleda, Cláudia Abad, Andrea González, Natalia Pedregosa, Carla Martín, Irene Garcia, -, i Ana Sabugal. E: Javier Pareja.

Àrbitres: JJ Aymerich i Òscar Sànchez, tots dos catalans.
Parcials: 2-3 / 3-1 / 3-0 / 2-2