diumenge, 3 de març del 2013

Campiones amb contundència (2-24)

El CN Sabadell Astralpool ha guanyat la seva sisena Copa consecutiva (desena en total) després de guanyar 2-24 a l'equip revelació, el CN Terrassa.
El Sabadell Astralpool no ha donat opció al Terrassa // Foto: Marta Garcia

Poc ha durat la final de Copa que s'ha disputat a les instal·lacions del CN Sant Feliu. S'enfrontaven l'equip revelació de la Copa, un Terrassa que va eliminar al Madrid Moscardó a quarts i al Mediterrani a semifinals, amb el Sabadell Astralpool, que es va desfer del Sant Andreu a quarts i del Sant Feliu a semis.

Les jugadores del Terrassa poc han pogut fer davant el gran equip que és el Sabadell Astralpool. Les sabadellenques no han donat opció a la sorpresa i s'han posat ja amb 0-4 en 4 minuts. Aleshores és quan el Terrassa ha començat a entrar al partit i ha fet uns darrers minuts del primer període molt bons, tractant de tu a tu al Sabadell. Gemma Gutés ha marcat el primer gol del Terrassa en aquesta final quan quedaven 34 segons per arribar al primer descans amb una vaselina davant la qual ha poc ha pogut fer Laura Ester.

El Sabadell Astralpool, celebrant el títol // Foto: Marta Garcia

A partir del segon quart, però, el Sabadell Astralpool ja no ha permès pràcticament res al Terrassa i ha anat marcant gol rere gol. Amb una Maica Garcia, millor jugadora de la Copa, letal des de la boia i ajudada per la resta de l'equip a l'arc han marcat dos parcials consecutius de 0-7 que han matat, si és que no ho estava ja, el partit.

Un darrer quart de pur tràmit, amb les porteres suplents a l'aigua i un 1-5 de parcial ha servit per tancar aquesta Copa de la Reina que el Sabadell Astralpool ha guanyat solventant amb golejades tots 3 partits i on el Terrassa ha entrat a la història arribant a la final en la seva primera participació.

CN TERRASSA (2): Laura Almirall, Anna Roldán, Gemma Gutés (1), Maribel Cuesta, Maria Cifuentes, Lourdes Rubio, Gege Pirat, Sandra Domene, Marta Cabanas, Paula Leiton, Raquel Oses, Raquel Roldán, Alba Sánchez. E: Xavi Pérez.

CN SABADELL ASTRALPOOL (24): Laura Ester, Mati Ortiz, Helena Lloret (1), Noelia Mora (1), Gabriella Szucs (1), Jennifer Pareja (4), Helena Morgen Hansen (1), Maica Garcia (5), Pili Peña (3), Marta Recio, Olga Domènech (4), Judith Forca (4) i Maria Elena Sánchez. E: Nani Guiu.

Àrbitres: Oriol Jaumandreu i Emma Campos, tots dos catalans.
Parcials: 1-5 / 0-7 / 0-7 / 1-5

La gran Copa que ha fet el Terrassa ha merescut un llarga aplaudiment de la grada // Foto: Marta Garcia