divendres, 1 de març del 2013

Laura Vicente porta al Medi a les semifinals (10-8)

El CE Mediterrani és el segon semifinalista de la Copa de la Reina després de guanyar al CN Mataró El Tot amb una actuació destacada de Laura Vicente (6 gols).
Teresa Gorría ha marcat dos gols // Foto: Marta Garcia

El partit ha començat amb un lleuger domini del Mataró El Tot, que ha començat marcant tres gols seguits, obra de Francesca Snell, Carla Graupera de contraatac i Chloe Wilcox de vaselina. El Mediterrani, que ha entrat tard al partit, ha respost mitjançant Laura Vicente, qui ha marcat els seus dos primers gols del partit.

Amb un Mataró El Tot pressionant, sobretot a Clara Espar, el Mediterrani ha trobat alternatives en atac mitjançant Teresa Gorría i sobretot Laura Vicente. Entre les tres han marcat els tres únics gols del segon període. Les tres han repetit en el tercer període, on el Mataró El Tot únicament ha pogut marcar de penal. Tres n'han tingut les mataronines i n'han transformat dos, obra de Wilcox i de Snell.

Clara Espar ataca la porteria del Mataró El Tot // Foto: Marta Garcia

Al darrer període el Mataró El Tot ha tornat amb la defensa individual més enllà del mig camp i el Medi ha semblat trontollar. Sobretot després dels gols de Roser Tarragó des de més enllà de deu metres i de Snell, fruit d'una badada defensiva del Medi. Però, com sempre, ha aparegut Laura Vicente i, de penal, ha marcat el 10-7. Snell ha tornat a marcar a falta de 38 segons, però ja era massa tard i el Mediterrani s'enfrontarà demà al Terrassa en la primera semifinal de la Copa de la Reina.


CE MEDITERRANI (10): Cristina Pérez, Laura Vicente (6), Aroa Ardanuy, Lídia Escoda, Teresa Gorría (2), Hana Vilanova, Clara Espar (2), Elizabeth Hopkins, Carol Nogueras, Mireia Bargalló, Anna Gual, Carla Tohà i Mar González. E: Pepe Alcázar.

CN MATARÓ EL TOT (8): Carla Rodríguez, Míriam López-Escribano, Carla Graupera (1), Mar Llisterri, Roser Tarragó (1), Francesca Painter-Snell (4), Clara Cambray, Ciara Gibson, Marta Bach, Zoila Quesada, Anna Samsó, Chloe Wilcox (2) i Mireia Nedderman. E: Vicenç Tarrés.

Àrbitres: Emma Campos i Raül Torres, tots dos catalans
Parcials: 2-3 / 3-0 / 3-2 / 2-2

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada