divendres, 1 de març del 2013

El Sabadell Astralpool, a semifinals sense problemes (16-4)

El vigent campió de la Copa de la Reina, el CN Sabadell Astralpool, no ha tingut problemes per tal de superar al CN Sant Andreu, qui només ha pogut aguantar un quart.

El CN Sant Andreu no ha pogut fer res davant el Sabadell Astralpool // Foto: Marta Garcia

El partit ha estat entretingut els vuit primer minuts, on un Sant Andreu sense complexos ha plantat cara al totpoderós Sabadell Astralpool. Olga Domènech ha inaugurat el marcador quan es portava poc més d'un minut jugat i Ona Meseguer ha empatat a 1 de vaselina. Mati Ortiz, en superioritat, ha tornat a avançar al Sabadell Astralpool.

Les boies vallesanes han entrat en joc a partir del segon quart i les exclusions de les marcadores del Sant Andreu han estat constants. Maica Garcia i Pili Peña s'han afartat de treure superioritats, a més de marcar un parell de gols cadascuna. El 5-1 del descans ja feia preveure que el Sabadell Astralpool aniria ampliant la distància i així ha estat. Un parcial de 8-0 al tercer quart, amb dos gols de Pili Peña i Olga Domènech i un de Marta Recio, Helena Lloret, Jennifer Pareja i Maica Garcia sentenciaven la final. Amb 2.21 i 11-1 al marcador Nani Guiu ha canviat la portera i Maria Elena Sánchez s'ha situat sota els pals del Sabadell Astralpool.
Com totes les jugadores de camp del Sabadell, Marta Recio també ha marcat // Foto: Marta Garcia

El darrer període, amb la portera suplent del Sant Andreu també a l'aigua, ha estat un pur tràmit d'intercanvi de gols. Dos de Noèlia Mora i un de Gabriella Szucs han fet que totes les jugadores de camp del Sabadell Astralpool hagin marcat en aquest partit. Pel Sant Andreu, Ona Meseguer, en dues ocasions, i Desi Fajardo, rematant des del pal en una superioritat, han marcat els 3 gols d'aquest període.

D'aquesta manera el Sabadell Astralpool es classifica novament per la semifinal d'una competició que ha guanyat les 5 darreres vegades.

CN SABADELL ASTRALPOOL (16): Laura Ester, Mati Ortiz (1), Helena Lloret (1), Noelia Mora (2), Gabriella Szucs (1), Jennifer Pareja (1), Emma Hansen (1), Maica Garcia (2), Pili Peña (2), Marta Recio (1), Olga Domènech (3), Judith Forca (1) i Maria Elena Sánchez. E: Nani Guiu.

CN SANT ANDREU (4): Ana Copado, Andrea Garrido, Alba Fernández, Laura Roca, Tati Bernal, Alba Espinar, Gemma Casasayas, Aida Álvaro, Marian Díaz, Ona Meseguer (3), Ari Espasa, Desirée Fajardo (1) i Jennifer Lorente. E: Jordi Timblau.

Àrbitres: Juanma Sanfeliu i Edu Caner, tots dos catalans.
Parcials: 2-1 / 3-0 / 8-0 / 3-3