dimarts, 1 de novembre del 2011

Un avió i dues golejades deixen el Mataró El Tot líder


Un retard en el vol que havia de dur les jugadores del CN Sabadell Astralpool al Sevilla ha fet que el partit de les vallesanes es suspengués i que la victòria del CN Mataró El Tot a casa davant el CN Terrassa dongués el liderat a les maresmenques compartit amb el CN Sant Andreu.
Cristina López (5 gols avui) en una jugada del Sant Feliu - La Latina // Foto: Narcís FM

La Divisió d'Honor femenina ha disputat dues jornades aquests dies de pont. Les jornades s'han desenvolupat, majoritàriament, segons el guió previst i els favorits no han fallat. De la jornada d'aquest dimarts cal destacar la suspensió del partit entre el Sabadell Astralpool i el CW Dos Hermanas Emasesa. El partit estava previst per les 5 de la tarda, però l'avió que havia de dur les vallesanes a Sevilla, previst a les 11.30, s'ha anat endarrerint i, cinc hores després, el Sabadell Astralpool ha hagut de tornar a casa i suspendre el partit. Aquest fet, sumat a les victòries dels altres dos colíders (Mataró El Tot i Sant Andreu) deixa les vallesanes en una tercera posició momentània. Qui és líder per diferència de gols és el Mataró El Tot. Gràcies a la seva golejada davant el Terrassa (16-5) les mataronines s'enfilen fins al capdamunt de la taula ja que, a més, dissabte també van golejar, aquesta vegada per 19-6, al CN Sant Feliu.

L'altre equip colíder és el Sant Andreu, que aquestes dues jornades ha guanyat però sense grans golejades. Aques migdia han guanyat per 5-8 al EW Saragossa mentre que dissabte va guanyar al CE Mediterrani per 13-9 en un partit molt intens on el Medi va donar la cara en tot moment. Precisament el Medi ha guanyat un punt aquest migdia a l'empatar a 11 amb el CN Madrid Moscardó en un partit no massa bo per les de Sants.

L'altre partit de la jornada amb representació catalana s'ha jugat també aquest migdia a Sant Feliu de Llobregat. El CN Sant Feliu ha sumat una victòria importantíssima en les seves aspiracions d'assolir la permanència matemàtica quan abans millor. Les del Baix Llobregat han guanyat per 12-10 al CN La Latina Covibar en un partit on les locals han perdonat en excés i ho han pogut pagar car. I és que el Santfe guanyava per 6-2 a mitjans del segon període però les madrilenyes han aconseguit empatar a 8 i a 9. Laura Vizcaíno i Cristina López en atac (5 gols cadascuna) i Eli Gazulla sota els pals han donat la victòria a les jugadores de casa.


DH Femenina - J4
CN Sabadell Astralpool 19-6 EW Saragossa
CN Mataró El Tot 19-6 CN Sant Feliu
CN Terrassa 9-7 AR Concepción
CN Madrid Moscardó 13-8 CN La Latina Covibar
CN Sant Andreu 13-9 CE Mediterrani
UPNA 98 02 13-9 CW Dos Hermanas Emasesa



DH Femenina - J5
CE Mediterrani 11-11 CN Madrid Moscardó
EW Saragossa 5-8 CN Sant Andreu
CN Mataró El Tot 16-5 CN Terrassa
CN Sant Feliu 12-10 CN La Latina Covibar
AR Concepción - UPNA 98 02
CW Dos Hermanas Emasesa - CN Sabadell Astralpool (suspès)



Classificació
1.- CN Mataró El Tot (15 pts)
2.- CN Sant Andreu (15 pts)
3.- CN Sabadell Astralpool (12 pts)*
4.- CN Madrid Moscardó (7 pts)
5.- UPNA 98 02 (6 pts)*
6.- CN Sant Feliu (6 pts)
7.- CW Dos Hermanas Emasesa (6 pts)*
8.- CE Mediterrani (4 pts)
9.- EW Saragossa (4 pts)
10.- CN Terrassa (4 pts)
11.- CN La Latina Covibar (3 pts)
12.- AR Concepción (0 pts)*

* = 1 partit menys

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada