dilluns, 21 de novembre del 2011

El liderat torna a ser cosa de 3

La victòria del CN Mataró El Tot a la piscina del CN Sant Andreu (4-6) torna a deixar a tres equips com a líders. Al Mataró El Tot i al St.Andreu els acompanya el CN Sabadell Astralpool, que aquest cap de setmana tenia competició europea.

Un dels partits més interessants de la temporada, el que enfronta Sant Andreu i Mataró El Tot, es va disputar dissabte a Barcelona amb victòria mataronina per 4-6. Aquests 3 punts del Mataró El Tot fan que les maresmenques puguin recuperar la posició de co-líders, empatades amb Sant Andreu i Sabadell Astralpool.

Precisament és el Sabadell Astralpool qui lidera aquest trio, encara que té un partit pendent (que es disputarà demà dimarts). Les vallesanes han jugat aquest cap de setmana a Nancy la fase de grups de la Copa de Campiones, quedant en tercera posició darrere el Pro Recco italià i el Kinef Kirishi rus. Tot i això, les jugadores de Nani Guiu han passat a la següent fase. El partit corresponent a aquesta jornada es va disputar el passat dia 9 amb victòria del Sabadell Astralpool p'er 22-5 davant el CN Terrassa.

Per la seva part, el CN Sant Feliu ha perdut en el seu desplaçament a Pamplona per 15-12 davant l'UPNA 98 02 en bona part per culpa d'un primer quart horrorós (8-1) que tampoc es va millorar abans del descans (12-3 al descans). El parcial dels darrers 16 minuts va ser de 3-9 per les del Baix Llobregat, però va ser insuficient per endur-se la victòria.

L'altre equip català de la competició, el CE Mediterrani, jugarà contra l'EW Saragossa el proper dia 30, atès que el conjunt aragonès ha disputat la segona fase de la Copa LEN a Sibèria aquest cap de setmana.