dilluns, 21 de novembre del 2011

El Medi sorprèn al Terrassa i fa més líder a l'Atlètic-Barceloneta

La sisena jornada de la Divisió d'Honor masculina ha vist un resultat sorprenent amb la derrota del CN Terrassa, fins ara segon a la classificació, a la piscina del CE Mediterrani per 8-5.

El partit que obria la jornada va presentar un guió del tot inesperat. El Terrassa arribava al barri de Sants com a segon classificat i amb 3 victòries consecutives. El Medi, per la seva banda, arribava amb una necessitat de punts per fugir de la part baixa de la classificació. El partit va començar molt igualat, que es va mantenir fins al descans (5-5). A partir d'aquí, però, el conjunt de Javi Aznar, gràcies a una excel·lent defensa i una gran actuació del porter anglès Edward Scott, no va encaixar cap més gol i va acabar guanyant per 8-5. Aquesta derrota, combinada amb els altres resultats de la setmana, deixa el conjunt egarenc en cinquena posició.

Aquest fet ha estat aprofitat pel líder, el CN Atlètic-Barceloneta, per incrementar l'avantatge amb els seus perseguidors. El conjunt mariner ha golejat sense problemes al cuer, el Waterpolo Túria, per 23-4 en un partit on el més interessant ha estat el debut, amb dos gols inclosos, del juvenil Víctor Flores pels locals.

Aquest liderat mariner, però, pot durar poques hores. I és que el CN Sabadell pot ser líder si demà guanya al CN Barcelona. Aquest cap de setmana els vallesans s'han desfet sense massa complicacions del Waterpolo Navarra per 15-8. Qui també se suma a la lluita pels llocs capdavanters és el CN Mataró Quadis, que ja suma 12 punts després de guanyar a la piscina del CN Sant Andreu per 10-13. El conjunt andreuenc és penúltim amb només un punt.

La jornada s'ha completat amb dues victòries per la mínima. La del Real Canoe per 6-7 a la piscina del CN Barcelona i la del CN Catalunya per 14-13 davant el CN Montjuïc. El conjunt madrileny va haver de suar de valent per vèncer a un conjunt, el cenebista, que segueix amb els problemes d'acoblament dels tres fitxatges xinesos. Per la seva banda, el Catalunya va remontar un marcador desfavorable de 3 gols per acabar-se enduent la victòria davant un Montjuïc que es va desinflant i ja és setè.

DH Masculina - J6
CE Mediterrani 8-5 CN Terrassa
CN Atlètic-Barceloneta 23-4 CD Waterpolo Túria
CN Sabadell 15-8 CD Waterpolo Navarra
CN Barcelona 6-7 Real Canoe NC Isostar
CN Sant Andreu 10-13 CN Mataró Quadis
CN Catalunya 14-13 CN Montjuïc

Classificació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (14 pts)
2.- Real Canoe NC Isostar (12 pts)
3.- CN Mataró Quadis (12 pts)
4.- CN Sabadell (12 pts)*
5.- CN Terrassa (10 pts)
6.- CN Catalunya (10 pts)
7.- CN Montjuïc (9 pts)
8.- CE Mediterrani (7 pts)
9.- CD Waterpolo Navarra (7 pts)
10.- CN Barcelona (6 pts)*
11.- CN Sant Andreu (1 pt)
12.- CD Waterpolo Túria (0 pts)

* = 1 partit menys

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada