diumenge, 20 de maig del 2012

El Mediterrani, campió de Catalunya cadet femení

Les instal·lacions del CN Sant Feliu han estat la seu, aquest cap de setmana, del Campionat de Catalunya cadet femení, on han participat un total de vuit equips. Les finals, que s'han disputat aquesta tarda, donaven tres places pel Campionat d'Espanya de la categoria, que es disputarà a Ceuta.

La tarda ha començat amb el partit pel setè i vuitè lloc, que ha enfrontat al GEiEG amb el Manresa. L'equip gironí s'ha avançat en el marcador amb un 3-0 a mitjans del primer període, però tota la benzina que semblava tenir s'ha anat difuminant i ha acabat perdent per 4-10 en un partit on el Manresa ha anat de menys a més. Dues jugadores han manresanes han destacat especialment per damunt la resta, i és que els tres gols d'Ariadna Martínez i els tres d'Íngrid Peirón han fet que el Manresa es quedés amb la setena plaça del campionat.

GEiEG (4): Ariadna López, Meritxell Vicens, Anna Soler, Cristina Molas, Júlia Serena, Maria Cabrero, Quima Hugas, Cèlia Ibáñez, Mar Sánchez, Marta Romo (1), Clàudia Orós (1), Clàudia Brugués (2) i Elena Sudrià. E: Jordi Sala.

CN MANRESA (10): Judith Peirón, Marina Lázaro, -, Ariadna Martínez (3), -, Clara Puerta (1), -, Laura Flores, Carla López, Íngrid Peirón (3), Mireia Requena (1) i Ainoa César (2). E: Jordi López

Àrbitres: Marc Daura i Xavi Roman.
Parcials: 3-1 / 0-3 / 1-2 / 0-4

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El partit pel cinquè i sisè lloc ha enfrontat a Mataró i Rubí. Tots dos equips han començat molt forts, com reflexa el primer parcial d'empat a 1. Però poc a poc el Mataró s'ha anat fent l'amo del partit, gràcies a les bones accions Laia Rigau i Clara Cambray i de les aturades d'Andrea Jiménez en els xuts llunyans del Rubí. El Rubí, que ho ha intentat en tot moment, ha confiat massa en l'encert d'Amanda Triviño i d'Aida Richarte. Però Triviño només ha pogut fer 3 gols i Richarte no ha marcat en tot el partit.

CN MATARÓ (12): Andrea Jiménez, Júlia Soler, Maria Farrerons, Núria Corbalán (2), Júlia Nieto, Laia Rigau (4), Clara Cambray (4), Ena Solà, Anna Samsó (2), Rut Bertran, Júlia Valera, Mercè Villar i Alba Bonamusa. E: Elena Padilla.

CN RUBÍ (5): Paula Rutgers, Sara Muñoz, -, Maria Sans (2), Leyre Brun, Maria Castillo, Aida Richarte, Montserrat Barreiro, Teresa Saura, Amanda Triviño (3), Alba Gómez, Laia Soriano i Marta Garcia. E: Javier Rubio.

Àrbitres: Rafa Calopa i Edu Caner
Parcials: 1-1 / 4-2 / 3-2 / 4-0

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El tercer partit de la tarda ha estat, de llarg, el més emocionant. Sant Feliu i Sant Andreu no només s'enfrontaven per la medalla de bronze. I és que el tercer lloc d'aquest campionat de Catalunya donava un bitllet pel Campionat d'Espanya de Ceuta. La tercera plaça, finalment, ha estat pel Sant Feliu, que ha guanyat per 13-10 aquest intens partit amb una grada plena de gom a gom. Les noies de Javi Belmonte han començat fortíssimes, com demostra el 5-2 del primer parcial. A més, s'han vist afavorides per la ràpida acumulació d'exclusions que han patit tant la capitana andreuenca, Andrea Garrido, com una altra de les seves jugadores referència: Alba Fernández. A partir d'aquí, el Sant Andreu ha anat apretant la defensa, obligant al Santfe a xutar de lluny mentre intentava retallar distàncies, però ha estat el Santfe qui ha ampliat el marcador, fins al 8-3 del descans. Ja dins el tercer període, tres gols seguits del Sant Andreu han posat l'ai al cor a la grada local. A més, Andrea Garrido ha tingut l'oportunitat de marcar, de penal, el 8-7, però l'ha errat. En la jugada següent, Alba Fernández cometia la tercera exclusió i deixava el seu equip amb una baixa important. El Santfe ha aprofitat això i, superant un criteri arbitral força irregular, ha tornat a marxar de tres al marcador gràcies als gols d'Irene González (qui s'ha endut el premi a la millor jugadora del campionat) i Nerea Contreras. En el darrer període s'han pogut veure dos equips molt nerviosos, sobretot el Sant Feliu, que, apurat en defensa, ha resistit com ha pogut. Finalment, però, el Santfe s'ha endut una merescudíssima victòria i, amb ella, el bitllet cap a Ceuta.

CN SANT FELIU (13): Alba Fernández, Estel·la Roda (2), Vinyet Piera (1), Paula Álvarez, Anna Maria Dalmases (1), Irene González (6), Sonia Torcal, Marta Manchego, Belén Fernández (1), Nerea Contreras (1), Helena Dalmases (1), Alba Sánchez i Núria Sento. E: Javi Belmonte.

CN SANT ANDREU (10): Ana Fernández, Andrea Garrido (3), Andrea López, Mireia Maximiano (1), Marina Daroca, Paula Garró (3), Maria Hernández (1), Clàudia Calvo, Alba Fernández (2), Sofia Aguayo, Xènia Pila, Gemma Campos i Katherin Lomas. E: Yuri Colet.

Àrbitres: Marc Brugarolas i David Gómez
Parcials: 5-2 / 3-1 / 2-4 / 3-3

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I després de l'intens partit pel tercer i quart lloc ha arribat la gran final. Ja amb la grada molt més calmada, Sabadell i Mediterrani s'han enfrontat per la medalla d'or. Tots dos equips han demostrat estar força graons més amunt que la resta de participants i finalment el Mediterrani s'ha endut la victòria per 9-15. El partit ha començat d'allò més igualat, amb el Mediterrani portant la iniciativa en el marcador però amb el Sabadell empatant cada acció que marcava el Medi. Ja en el segon període, el Sabadell no ha acabat de trobar el forat dins la defensa del Medi, mentre que el Medi, a qui també li costava, estava més encertat de cara al gol. A principis del tercer període, a més, s'ha produit una baixa important pel Sabadell. I és que la portera titular, Cristina Terrado, ha hagut d'abandonar el terreny de joc per problemes al genoll, essent substituïda per Ainara Farré. Aquest contratemps no ha semnlat afectar al Sabadell, que s'ha endut el tercer parcial per 3-2, però que no ha pogut fer res en el darrer parcial, on el Medi ha clavat un contundent 2-6 que permetia a les de Sants llançar el seu entrenador a l'aigua.

CN SABADELL (9): Cristina Terrado, Paula Abellán (2), Lídia Casado, Carla Abellán, Lorena Sánchez, Laura Yélamos, Maria Hidalgo, Andrea Hernández, Judith Forca (4), Núria Calbet, Marina Cordobès (3), Dana Gerschcovsky i Ainara Farré. E: Belén Sánchez.

CE MEDITERRANI (15): Andrea Domínguez, Carolina Nogueras (5), Anna Gual (4), Lídia Sánchez (1), Judit Panicello, Araceli Rodríguez, Maria Sanz, Júlia Hurtado, Sònia Argente (1), -, Carla Tohà (3), Mireia Bargalló i Paula Crespí. E: Pau Vendrell.

Àrbitres: Marc Olivares i Jordi Tomàs
Parcials: 2-3 / 2-4 / 3-2 / 2-6

Classificació final
1.- CE Mediterrani
2.- CN Sabadell
3.- CN Sant Feliu
4.- CN Sant Andreu
5.- CN Mataró
6.- CN Rubí
7.- CN Manresa
8.- GEiEG

Millor portera: Andrea Domínguez (CE Mediterrani)
Millor jugadora: Irene González (CN Sant Feliu)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada