dissabte, 2 de juny de 2012

El Montjuïc aconsegueix la salvació (14-12)

El CN Montjuïc ha aconseguit la victòria en el partit de tornada de la promoció davant l'Helios. El conjunt barceloní, que va perdre 12-11 a Saragossa, s'endú l'eliminatòria per un global de 25-24 i seguirà una temporada més a Divisió d'Honor.

El Montjuïc ha capgirat l'eliminatòria i aconsegueix la permanència a la màxima categoria // RFEN
 
La piscina descoberta del CN Montjuïc presentava una grada plena a vessar. I és que a part de nombrosos aficionats catalans, un autocar s'ha desplaçat des de Saragossa per tal ed'animar al conjunt visitant. Amb aquest ambient de final ha començat el partit de tornada de la promoció de Divisió d'Honor on El Montjuïc havia de remuntar un gol si volia mantenir la categoria. Ben aviat s'han posat a fer feina els jugadors verd-i-blancs, guanyant per 3-0. El conjunt aragonès, poc acostumat a jugar en piscina gran, ha tardat ben bé 7 minuts a foradar la porteria que defensava Aitor Pinho. En el segon període, però, l'Helios s'ha refet, i ha aconseguit empatar el partit a 5, fet que els donava l'ascens. En el primer tram del tercer període s'ha tornat a veure una gran empenta del Montjuïc, que s'ha avançat de dos gols, però una nova reacció aragonesa, sumat als dos penals aturats per David Villarte, han deixat un empat a 9 en el marcador a falta dels 8 darrers minuts.

Ja en el darrer període, el Montjuïc ha demostrat que volia seguir a la màxima categoria, amb 4 gols consecutius, per un únic gol de l'Helios. Aquest 13-10 doonava certa tranquilitat als verd-i-blancs. Però l'Helios, lluny de rendir-se, ha marcat dos gols més, col·locant el 13-12 que donaria una pròrroga quan quedaven poc menys de dos minuts. A la següent jugada, el Montjuïc ha disposat d'una superioritat numèrica, que ha aconseguit aprofitar i tornar-se a avançar en el global de l'eliminatòria. A la darrera jugada, a més, els aragonesos han disposat d'una superioritat. En cas d'haver-la transformat, el partit hagués anat a la pròrroga. Però la pilota no ha entrat i el Montjuïc disputarà una temporada més la Divisió d'Honor.

CN MONTJUÏC (14): Aitor Pinho, -, Ferran Tomasa, -, Gabor Egedi (1), Alfons Cánovas (3), Máté Balatoni (4), Audric Ollé (2), Marc Ribot (2), David Casadevall (2), -, Oriol Masip i Omar Montiel. E: Ivaylo Dimitrov.

CN HELIOS (12): David Villarte, Nikola Mijanovic (4), Francisco Gil, Diego Galve (1), Jorge Ortega, Álvaro García (3), Fernando Mongrell (1), Alejandro López, -, Jaime Peiró, Víctor Castillo, Ramon Garriga (2) i Roberto Barrachina (1). E: Miguel Ángel Gil.

Àrbitres: Santi Rodríguez i Jaume Teixidó, tots dos catalans.
Parcials: 4-1 / 1-4 / 4-4 / 5-3
Reaccions:

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada