dijous, 3 de maig del 2012

Al Sabadell li toca remuntar

Si el CN Sabadell vol aconseguir el seu primer títol europeu ha de vèncer aquesta tarda (19.00) per més de 5 gols al vigent campió de la competició, el RN Savona.
Iñaki Aguilar haurà d'estar especialment fi sota els pals del Sabadell // natacio.cat
El Sabadell juga aquesta tarda (a les 19.00 en directe per Esport3) la tornada de la final de la LEN Euro Cup. Els jugadors de Gabi Hernández han de remuntar el 14-9 que van encaixar a Itàlia en una setmana dura, ja que la derrota de dissabte a Madrid els ha relegat a la segona posició a la lliga. Els vallesans, però, recuperen al boia hispano-cubà Ivan Pérez, absent en el partit d'anada per unes molèsties.

Per tal d'aconseguir la remuntada i el títol, el Sabadell haurà de reforçar l'aspecte defensiu, en especial homes com Valerio Rizzo, qui va marcar 7 gols en el partit d'anada. En atac, la novetat d'Ivan Pérez pot decantar la balança a favor dels vallesans, ja que la seva baixa en el partit d'anada es va notar a l'hora de finalitzar els atacs des de la posició de boia. El Sabadell, a més, espera comptar amb la presència de nombrosos aficionats a les grades de la piscina Carles Ibars, i acabar la nit amb una gran festa. Tal i com deia Gabi Hernández al finalitzar el partit d'anada: "És difícil, però no impossible".

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada