dilluns, 28 de març del 2011

L'AESE és més a prop de Primera

L'AE Santa Eulàlia va vèncer ahir al migdia al CN L'Hospitalet per 7-16 a la final del Campionat d'Espanya de Segona Divisió Femenina i, d'aquesta manera, es classifica per la fase nacional d'ascens que s'ha de disputar el darrer cap de setmana d'abril.

Les noies de Jordi Gobern estaven decidides a oblidar la semifinal contra l'Olot, on tan sols van poder guanyar per 3 gols (11-8) i van sortir molt concentrades. L'Hospi, per la seva part, tampoc es va quedar curt de concentració, mostra del qual és el resultat quan es duien 5 minuts de partit: 2-2 amb dos gols de Queralt Ordi per l'AESE i un de Montse Garcia i un altre de Sonia Andrés, palmejant molt bé una pilota en una entrada, per l'Hospi. La final prometia ser d'allò més intensa i igualada i només decisions encertades tant en atac com en defensa per part de l'AESE i petites errades puntuals d'un Hospi molt centrat van decantar el primer parcial per l'AESE (2-4, amb els darrers gols de Cris Galián i Marta Abellán).



En el segon quart l'AESE va dominar una mica més clarament davant un Hospi que començava a fondre's. L'estat físic de l'AESE era superior al de l'Hospi i això va permetre encadenar molts contraatacs, que van fer que l'Hospi es cansés en excés i no rendís al seu nivell. En atac, l'Hospi va estar força encertat a l'hora de llançar, encara que Lara Clerencia es va dedicar a aturar pràcticament tots els llançaments, a excepció d'una superioritat numèrica anotada  per Anna Fernández en un bon llançament. Els 4 gols de l'AESE en aquest període van ser obra de Marta Abellán, Cris Molinet i un parell d'Aina Llop.


En el tercer període ja només hi va haver un equip. Malgrat el gran partit de la portera de l'Hospi, Ana Fernández que va fer aturades de molt de mèrit, el parcial va ser un demolidor 0-5 que deixava el resultat en un 3-13 a falta de 8 minuts. Cris Rodríguez, Aina Llop, Maria Aguiran, Laia Llorens i Cris Galián van ser les golejadores en aquest parcial.

Amb aquests deu gols de renda s'entrava en el darrer període. Les jugadores de l'AESE no volien relaxar-se, tot i que l'Hospi va fer un darrer esforç per maquillar el resultat. Força canvis en tots dos equips per a donar minuts en la gran final a totes les jugadores i el darrer parcial se'l va endur la bona feina de l'Hospi per 4-3 gràcies a 2 gols d'Estefania Murillo i un d'Anna Fernàndez i Sonia Andrés. Per part de l'AESE, Sandra Pacha, Marta Abellán i Cris Molinet van marcar en aquest darrer parcial.


D'aquesta manera l'AESE trencava amb tres anys de mala sort on ha organitzat la fase final de Segona Divisió a casa i sempre havien quedat eliminades a semifinals. A la tercera va la vençuda!

CN L'HOSPITALET (7): Ana Fernández, Montse Garcia (1); Mireia Massó, Aida Peiró, Eli Pinel, Anna Fernández (2), Sonia Andrés (2), Ainoa Pizarro, Mireia Flores, Estefania Murillo (2), Helena Rodríguez, Marta Sáez i Erika Calatayud. E: Rubén Becerra
AE SANTA EULÀLIA (16): Lara Clerencia, Marina Sorribas, Cris Rodríguez (1), Marta Abellán (3), Cris Galián (2), Maria Aguiran (1), Cris Molinet (2), Sandra Pacha (1), Laia Llorens (1), Queralt Ordi (2), Belén Martínez, Aina Llop (3) i Ari Domínguez. E: Jordi Gobern


Àrbitres: Santi Rodríguez i Sergio Galindo (CAT)
Parcials: 2-4 / 1-4 / 0-5 / 4-3

En el partit pel tercer i quart lloc el CN Olot es va imposar per 8-11 al CN Badia, demostrant la gran progressió que ha viscut aquesta temporada, acabant la lliga regular en quarta posició i sent terceres en aquesta fase final.

Totes les integrants del primer equip de l'AESE moments després de guanyar la final. D'esquerra a dreta, filera superior: Elena Ruiz (delegada), Sònia Domènech, Sergi Massó (segon entrenador), Noe Salazar, Sara Maestro, Cris Alcoba, Jordi Gobern (primer entrenador), Laia Llorens, Marta Abellán, Ari Domínguez i Cris Galián. D'esquerra a dreta, filera inferior: Maria Aguiran, Cris Molinet, Belén Martínez, Aina Llop, Queralt Ordi, Marina Sorribas, Sandra Pacha, Lara Clerencia i Cris Rodríguez.
FOTO: Sergi Crespi

1 comentari :