diumenge, 13 de març del 2011

L'Olot acompanyarà a l'AESE, l'Hospi i al Badia al play-off

El play-off de la Segona Divisió femenina ja té els 4 equips confirmats després dels resultats de la darrera jornada, disputada ahir dissabte. A part dels tres equips ja classificats amb anterioritat, serà el CN Olot qui anirà a aquesta fase al vèncer per tres gols de diferència en el seu partit, a casa, contra el CN Sallent. En la seva primera participació a Segona després d'uns quants anys absent, l'Olot passa a la fase que dona lloc a una plaça pel Campionat d'Espanya de Segona Divisió.

La sorpresa de la jornada es va viure a la piscina del CN L'Hospitalet, on l'equip de casa va perdre davant el CN Badia, en un partit que es reeditarà en una de les semifinals d'aquest play-off. El marcador final de 9-10 no reflexa la superioritat del Badia al llarg dels 32 minuts. I és que el conjunt vallesà va arribar a tenir una avantatge de fins a 4 gols (3-7 a mitjans del segon període) que l'Hospi, intentant repetir la gesta de Sallent, va arribar a empatar a 7, 8 i 9 gràcies a contraatacs i jugades aïllades. A falta de 28 segons, però, i amb 9-9 al marcador, el Badia va anotar el desè i definitiu gol que enfonsava moralment les noies de l'Hospi. Un Badia en clara línia ascendent, però a qui li tremola una mica massa el pols quan està per davant en el marcador, va demostrar que treballant s'aconsegueixen resultats.

El darrer partit de la jornada va deixar la golejada del líder, l'AE Santa Eulàlia, per 25-3 davant el CN Molins de Rei, amb 9 gols de Queralt Ordi.