dissabte, 12 de març del 2011

Darrera jornada a la Segona femenina

Tot està a punt perquè dissabte al vespre es coneguin ja els quatre equips que disputaran el play-off català de la Segona Divisió femenina. Tres dels quatre equips ja estan classificats i preparen la jornada com un partit més de preparació per a les semifinals. L'altre equip sortirà de l'enfrontament entre el CN Olot i el CN Sallent, que es disputarà a partir de les 4 de la tarda a la capital de la Garrotxa. Les olotines ho tenen tot de cara per endur-se la darrera plaça, i és que amb un empat estarien a les semifinals del play-off. Per la seva banda, el Sallent vol fer valer el bon partit contra l'Hospi de fa 15 dies per intentar classificar-se, per segon any consecutiu, per aquest play-off que dóna accés a una plaça per a la fase d'ascens a Primera.

L'altre partit interessant de la jornada serà el que enfrontarà a partir de les 17.15 al CN L'Hospitalet amb el CN Badia. Les terceres classificades, que venen de fer un bon partit davant les líders, visiten la piscina d'un Hospi que va patir en excés la darrera jornada però que poc a poc va tornant a la dinàmica competitiva que tenia l'any passat. Aquest partit, a més, serà una de les dues semifinals de l'esmentat play-off, ja que l'Hospi acabarà segon i el Badia en tercera posició.

Qui ja ho té fet des de fa setmanes és l'AE Santa Eulàlia. Les líders de la competició reben a partir de les 19.00 al cuer, el CN Molins de Rei, en un partit del tot intrascendent però que vol fer oblidar a l'AESE les errades de dissabte passat. Per la seva part, el Molins vol seguir amb la seva progressió en aquesta primera temporada a Segona.

Campionat d'Espanya de Segona Divisió femenina
Grup català - J10
Dissabte 12 de març
16.00: CN Olot - CN Sallent
17.15: CN L'Hospitalet - CN Badia
19.00: AE Santa Eulàlia - CN Molins de Rei

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada