diumenge, 21 de novembre del 2010

L'Atlètic-Barceloneta s'encalla a Pamplona i cinc equips comparteixen liderat

La cinquena jornada de la Divisió d'Honor masculina ha deixat una classificació molt i molt apretada, ja que entre el sorprenent líder, el CN Martiánez, i el vuitè classificat, el CN Sabadell, hi ha tan sols un punt. A més a més, els cinc primers classificats estan empatats a 10 punts.

Qui ha deixat de comandar la classificació i ha perdut el primer partit de la temporada és el CN Atlètic-Barceloneta. Els mariners s'han encallat a Pamplona i han perdut un partit que guanyaven per 5-9 al començar el darrer període. Però un increïble parcial de 7-1 per part del Navarra, amb un partit espectacular de Dani Cèrcols, Yuri Biert i el jove porter Diego Tébar, ha deixat als de Santi Fernández amb tan sols un punt dels 6 darrers.

El nou líder, el CN Martiánez, s'ha enfilat al capdamunt de la classificació a l'empatar a sis a casa davant el CN Catalunya. Els de Gràcia, per la seva part, encadenen ja dos partits sense perdre i surten del pou de la classificació al sumar ja quatre punts.

Un partit que també ha acabat en empat és el que van disputar ahir al migdia el CN Mataró Quadis i el CE Mediterrani. El partit, jugat sota la pluja i que va acabar amb moltíssima tensió dins l'aigua i una agressió d'un jugador del Medi al darrer segon, va ser molt distret, amb constants alternances al marcador i certes decisions arbitrals difícils d'interpretar. En el tram final del partit, el Mataró Quadis va renunciar a xutar a falta d'una desena de segons. El Medi va aprofitar l'oportunitat i va empatar gràcies a un magnífic contraatac finalitzat per Asenjo amb només un segon per jugar-se.

Per la seva part, el CN Sant Andreu ha protagonitzat la golejada de la jornada al guanyar per 20 a 10 al Túria, amb 5 gols d'Edu Mínguez i un darrer parcial demolidor de 7-0. A qui li ha costat vèncer és al CN Sabadell, que ha patit a Madrid per guanyar, per 8-9, al Real Canoe Isostar.

La jornada es tancarà el proper dimarts amb el partit entre el CN Barcelona i el CN Terrassa, d'on en pot sortir un nou líder.

DH Masculina - J5
CN Mataró Quadis 12 - 12 CE Mediterrani
CN Martiánez 6 - 6 CN Catalunya
Real Canoe NC Isostar 8 - 9 CN Sabadell
CN Sant Andreu 20 - 10 CD Waterpolo Túria
Waterpolo Navarra 12 - 10 CN Atlètic-Barceloneta
Dimarts 23, a les 20:45, CN Barcelona vs CN Terrassa

Classificació
1.- CN Martiánez (10 pts)
2.- Waterpolo Navarra (10 pts)
3.- CN Barcelona (10 pts) *
4.- CN Atlètic-Barceloneta (10 pts)
5.- CN Sant Andreu (10 pts)
6.- CN Terrassa (9 pts) *
7.- CN Mataró Quadis (9 pts)
8.- CN Sabadell (9 pts)
9.- CN Catalunya (4 pts)
10.- CE Mediterrani (1 pt)
11.- Real Canoe NC Isostar (0 pts)
12.- CD Waterpolo Túria (0 pts)

* - 1 partit menys

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada